Τζαφάρ Τζάκσον: Φτυστός ο θείος του!

Ο Τζαφάρ Τζάκσον είναι ίδιος ο Βασιλιάς της Ποπ στην πρώτη φωτογραφία από το «Michael»

Τζαφάρ Τζάκσον: Φτυστός ο θείος του!

Μπορεί να περιμένουμε αρκετές βιογραφικές ταινίες μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι εκείνη η οποία θα μιλά για την ζωή και την καριέρα του Μάικλ Τζάκσον, η οποία θα έχει τίτλο «Michael» σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκούα.

Εκείνο που ίσως κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον είναι ότι τον Βασιλιά της ποπ θα ερμηνεύσει ο ανιψιός του, Τζαφάρ Τζάκσον, ο οποίος φαίνεται πως μοιάζει απίστευτα με τον θείο του, όπως δείχνει η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει.

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ, παραγωγός επίσης της ταινίας «Bohemian Rhapsody», ενώ το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Τζον Λόγκαν, o δημιουργός του «Penny Dreadful» και σεναριογράφος σπουδαίων ταινιών (Gladiator, Aviator, Hugo, Skyfall, Spectre), γεγονός που δείχνει πως η ταινία σίγουρα θα έχει ένα καλό και αρκετά δυνατό σενάριο.

Πέρα του ότι ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, η ζωή και η φήμη του Τζάκσον είχαν αμαυρωθεί όταν ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του. Το Deadline υπογραμμίζει πως «η ταινία δεν θα έχει ως σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Τζάκσον. Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στην ταινία, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών».

Η ταινία «Michael» αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Απριλίου 2025.

Πηγή: flix.gr