Πρώτο teaser για το «Deadpool and Wolverine»!

Επιστρέφει ο Deadpool επιτέλους!

Πρώτο teaser για το «Deadpool and Wolverine»!

Εδώ και καιρό ακούγεται πως η τρίτη περιπέτεια του πιο r-rated υπερήρωα της Marvel, στην πρώτη του κινηματογραφική έξοδο με την υποστήριξη της Disney, θα είναι γεμάτη από cameos τα οποία θα εκτείνονται σε όλη την περίοδο συνεργασίας της 20th Century με τη Marvel.

Έτσι, μετά από σχεδόν έξι χρόνια, το τέλος των ταινιών «X-Men» της Fox και μια εξαγορά από την Disney, ο Deadpool επιστρέφει επιτέλους — και έφτασε στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Το πρώτο τρέιλερ για το «Deadpool and Wolverine» προβλήθηκε στο Super Bowl του 2024 την Κυριακή.

Στην ταινία, πέρα από τον Ράιαν Ρέινολντς, θα δούμε και τους Χιού Τζάκμαν, Εμα Κόριν, Μάθιου Μακφάντιεν, Μορίνα Μπάκαριμ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μπράιανα Χίλντεμπραντ, Σιλόι Κουτσούνα, Καράν Σόνι, Λέσλι Ούγκαμς, Στέφαν Καπίτσικ και Ρομπ Ντελάνεϊ.

Ο Σον Λέβι, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Ρείνολντς στο «Free Guy» και στο «Adam Project» του Netflix, στο οποίο έπαιξε και η Γκάρνερ, έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ οι Ρετ Ριζ και Πολ Γουέρνικ, οι οποίοι έχουν δουλέψει και δυο προηγούμενα «Deadpool», θα γράψουν το σενάριο της.

Το «Deadpool 3», το οποίο αναμένεται πως θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Disney, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2024.