House of Cards: Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο φινάλε

Στην τελευταία σεζόν της σειράς, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy, Ρόμπιν Ράιτ, επιστρέφει ως η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του συζύγου της

House of Cards: Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο φινάλε

Το πολυαναμενόμενο φινάλε της βραβευμένης -με δύο Χρυσές Σφαίρες και επτά βραβεία Emmy- πολιτικής δραματικής σειράς «House of Cards», έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ.


Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ, ενώ αμέσως μετά την προβολή τους τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και on demand.

Στην τελευταία σεζόν της σειράς, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy, Ρόμπιν Ράιτ, επιστρέφει ως η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Φρανκ Άντεργουντ -που ερμήνευε ο Κέβιν Σπέισι.


Στο καστ του φινάλε παραμένουν οι υποψήφιοι για βραβείο Emmy -Μάικλ Κέλι, Τζέιν Άτκινσον, Κόνστανς Ζίμερ, Ντέρεκ Σεσίλ, Κάμπελ Σκοτ, Μπόρις ΜακΓκίβερ και η υποψήφια για Όσκαρ Πατρίτσια Κλάρκσον, ενώ εμφανίζονται και νέα ονόματα, όπως οι Νταϊάν Λέιν (Unfaithful, Paris Can Wait Under the Tuscan Sun, Nights in Rodanthe) και Γκρέγκ Κινίαρ (As Good As It Gets, Same Kind OF Different As Me, Little Miss Sunshine, Modern Family), καθώς και ο βραβευμένος Κόντι Φέρν (American Crime Story).


Το σενάριο της 6ης σεζόν υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Μπο Γουίλμον (The Ides Of March), ενώ η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον (The Americans, All is Bright) και ο Φρανκ Πουγκλίζ (Undefeated, Shot in the Heart) συνεχίζουν να είναι οι διευθυντές παραγωγής της σειράς, καθώς και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Φίσερ, Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι, Έρικ Ροθ, Μάικλ Ντομπς και Άντριου Ντέιβις. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι και Έρικ Ροθ.

Πηγή: naftemporiki.gr