«Arcadia»: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γιώργου Ζώη

Ο Γιώργος Ζώης καταδύεται σε έναν αιματηρό και νουάρ κόσμο στη δεύτερη μεγάλου μήκους που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Βερολίνο.

«Arcadia»: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γιώργου Ζώη

Κάτι λιγότερο από δύο βδομάδες προτού πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 74ο Φεστιβάλ Βερολίνου (15-25/2), το "Arcadia" του Γιώργου Ζώη αποκαλύπτει το πρώτο εντελώς νουάρ τρέιλερ του.

Στο απόσπασμα τον κύριο λόγο έχουν οι, για πρώτη φορά συμπρωταγωνιστές, Αγγελική Παπούλια και Βαγγέλης Μουρίκης, οι χαρακτήρες των οποίων μπλέκονται σε μια αιματηρή υπόθεση μυστηρίου. Στη διανομή των ρόλων βρίσκουμε ακόμα, μεταξύ άλλων, τους Έλενα Τοπαλίδου, Νικόλα Παπαγιάννη και Βαγγέλη Ευαγγελινό.

Το "Arcadia" διαγωνίζεται στο τμήμα Encounters της Μπερλινάλε και έρχεται οκτώ χρόνια μετά το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Ζώη ("Interruption") ο οποίος στο ενδιάμεσο έχει γυρίσει τέσσερις μικρού μήκους. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως εν προκειμένω ο Ζώης συνεργάζεται με την εξαιρετική σκηνοθέτρια Κωνσταντίνα Κοτζαμάνη στο σενάριο και πως το τρέιλερ της ταινίας δημοσιεύτηκε πρώτα αποκλειστικά στο Variety.