Νέες ταινίες από Πέμπτη 1/11

"Bohemian Rhapsody", "Suspiria", «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» και πολλές ακόμα νέες ταινίες στους κινηματογράφους από 1/11.

Νέες ταινίες από Πέμπτη 1/11

Ο Φρέντι Μέρκιουρι «ζωντανεύει» από τον Ράμι Μάλεκ στο "Bohemian Rhapsody", το κλασικό αριστούργημα του Ντάριο Αρτζέντο μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη δια χειρός Λούκα Γκουαντανίνο και η Ντίσνεϊ επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα περιπετειώδες παραμύθι. Αυτά και άλλα πολλά στις ταινίες αυτής της Πέμπτης (1/11)

Bohemian Rhapsody

Δραματική
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Παίζουν: Ράμι Μάλεκ, Λούσι Μπόιντον,
Τζόζεφ Ματσέλο, Μάικ Μάγιερς

Η ιστορία του Φαρούκ Μπουλσάρα, πρόσφυγα από τη Ζανζιβάρη στη Μεγάλη Βρετανία, όπου έγινε γνωστός ως ο τραγουδιστής και ηγέτης των Queen Φρέντι Μέρκιουρι.


Suspiria

Τρόμου
Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Παίζουν: Τίλντα Σουίντον, Ντακότα Τζόνσον, Κλόι Γκρέις Μόρετζ

Στο Βερολίνο του 1977 μια νεαρή Αμερικανίδα γίνεται δεκτή σε μια πρωτοποριακή σχολή χορού, από την οποία έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς μια άλλη οικότροφος, ύποπτη για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες.

Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια

Φαντασίας
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χάουαρντ
Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Έλεν Μίρεν, Μακένζι Φόι

Ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της μητέρας της και αναζητώντας ένα μυστηριώδες κλειδί, η νεαρή Κλάρα θα βρεθεί σε έναν παραμυθένιο κόσμο, τον οποίο πρέπει να σώσει από την παντοδύναμη και κακόβουλη Κόκκινη Μητέρα.

Οι Στάχτες μιας Αγάπης

Δραματική
Σκηνοθεσία: Ζία Ζιάνγκ Κε
Παίζουν: Ζάο Τάο, Φαν Λιάο, Ζενγκ Σου

Ένας Κινέζος μικρομαφιόζος δέχεται δολοφονική επίθεση από μια αντίπαλη συμμορία και σώζεται χάρη στη γενναία παρέμβαση της φιλενάδας του, η οποία καταδικάζεται σε πενταετή φυλάκιση για παράνομη οπλοχρησία. Όταν αποφυλακίζεται, όλα γύρω της έχουν αλλάξει και ο πρώην σύντροφός της έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Η Κατηγορούμενη

Δικαστικό Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Γκονζάλο Τομπάλ
Παίζουν: Λάλι Εσποζίτο, Λεονάρντο Σμπαράλια, Ινές Εστέβεθ

Μια νεαρή κοπέλα είναι η μοναδική κατηγορούμενη για το φόνο της καλύτερής της φίλης, η οποία βρέθηκε νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τώρα καλείται να διατηρήσει την ψυχραιμία της απέναντι στην πίεση του δικαστηρίου αλλά και των ΜΜΕ.

Peterloo

Κοινωνική
Σκηνοθεσία: Μάικ Λι
Παίζουν: Ρόρι Κινίαρ, Ρέιτσελ Φίνεγκαν, Μαξίν Πικ

Τα γεγονότα της «Σφαγής του Πίτερλου», όταν το 1819 οι βρετανικές αστυνομικές δυνάμεις έπνιξαν στο αίμα μια ειρηνική διαδήλωση στο Μάντσεστερ.

Motherland

Σινεφίλ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ευθυμίου
Παίζουν: Μαίρη Τσώνη, Γιάννη Ευθυμίου, Γιάννη Δεληβέη

Ένας ράπερ προσπαθεί απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τη νεκρή μητέρα του.