«Modi»: Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει μετά 27 χρόνια στην σκηνοθετική καρέκλα με την ζωή του Ιταλού καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι.

«Modi»: Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο

Η καριέρα του Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως έχει αρχίσει να επανέρχεται για τα καλά μετά και την δικαστική του νίκη ενάντια στην Αμπερ Χερντ το 2022. Μετά και την περσινή ταινία «Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά» της Μαϊγουέν, η οποία άνοιξε το 76ο Φεστιβάλ των Καννών, ο Ντεπ θα καθίσει ξανά στην σκηνοθετική καρέκλα 27 χρόνια μετά την ταινία «The Brave» του 1997.

Ο Ντεπ θα σκηνοθετήσει την ταινία με τίτλο «Modi» η οποία ακολουθεί «τη ζωή του Ιταλού καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι σε μια περίοδο 48 ωρών, καταγράφοντας μια χαοτική σειρά γεγονότων στους δρόμους και τα μπαρ του κατεστραμμένου από τον πόλεμο Παρισιού κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Στην φυγή από την αστυνομία, η επιθυμία του Μόντι να τελειώσει την καριέρα του και να φύγει από την πόλη απορρίπτεται από τους συναδέλφους. Το χάος φτάνει σε κρεσέντο όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν συλλέκτη που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί, σε έναν δεύτερο ρόλο, και ο Αλ Πατσίνο παίζοντας τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, κάτι που αποτέλεσε το κλειδί στην απόφαση του Ντεπ να αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας.

Μαζί με τον Πατσίνο πρωταγωνιστούν και οι Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Αντόνια Ντεσπλά, Στίβεν Γκρέιχαμ, Μπρούνο Γκουέρι, Ράιαν ΜακΠάρλαντ, Λουίζα Ρανιέρι και Σάλι Φίλιπς.

Πηγή: flix.gr