ΙΝΤΕΑΛ: Τέλος εποχής μετά από 102 χρόνια (pic)

Τελευταία προβολή απόψε στο αγαπημένο σινεμά ΙΝΤΕΑΛ 

ΙΝΤΕΑΛ: Τέλος εποχής μετά από 102 χρόνια (pic)

Απόψε, τελευταία νύχτα λειτουργίας του ΙΝΤΕΑΛ, οι Νύχτες Πρεμιέρας και ολόκληρη η Αθήνα αποχαιρετούν οριστικά το αγαπημένο τους σινεμά με «Pulp Fiction».

Έπειτα από 102 χρόνια λειτουργίας η πιο ιστορική και μεγαλειώδης αίθουσα της Αθήνας αναγκάζεται να διακόψει για πάντα τις προβολές της, παρά τις συνεχείς αντιδράσεις αναρίθμητων πολιτών και τη συγκινητική αγάπη πολλών χιλιάδων θεατών.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και όσοι-ες από εσάς προλάβατε να εξασφαλίσετε εισιτήριο, θα γίνετε μάρτυρες της πιο σημαδιακής προβολής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ: της τελευταίας του.

Στο φινάλε του υπερεπιτυχημένου αποχαιρετιστήριου αφιερώματός για το ΙΝΤΕΑΛ με τίτλο THE LAST PICTURE SHOW, που διήρκεσε κάτι παραπάνω από έναν ολόκληρο μήνα και προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση όσων θεατών δεν πρόλαβαν να βγάλουν εγκαίρως εισιτήριο για την sold-out προβολή της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιεί αυτήν την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μια επαναληπτική προβολή του PULP FICTION.

Θα είναι η τελευταία προβολή που θα φιλοξενήσει ποτέ το πολυαγαπημένο μας ΙΝΤΕΑΛ, δύο μέρες πριν η χρήση του ως αίθουσα πάψει οριστικά να υφίσταται και σε αυτήν θα βρίσκονται παρόντες όχι μόνο θεατές αλλά και οι εργαζόμενοι της αίθουσας, από τον πιο παλιό έως τον πιο καινούργιο, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η προβολή είναι εδώ και καιρό sold-out, όμως θα υπάρχει λίστα αναμονής στην είσοδο του σινεμά σε περίπτωση διαθέσιμων θέσεων.

Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20.15