Στον κόσμο των video games ο Τζόρνταν Πιλ! (vid)

Θα συνεργαστεί με τον σπουδαίο Χιντέο Κοτζίμα για το παιχνίδι OD

Στον κόσμο των video games ο Τζόρνταν Πιλ! (vid)

Αν περιμένατε τον Τζόρνταν Πιλ να ασχοληθεί με την καινούργια του ταινία μάλλον θα περιμένετε λίγο παραπάνω ακόμα, μιας και ο Πιλ αποφάσισε να δοκιμάσει και να κυνηγήσει την τύχη του στον χώρο των video games. Και τι καλύτερο να το κάνει όλο αυτό παρέα με έναν από τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους οραματιστές στην βιομηχανία των video games, τον Χιντέο Κοτζίμα.

Το νέο παιχνίδι του Κοτζίμα, ο οποίος είναι γνωστός για τίτλους όπως το «Metal Gear Solid» αλλά και το «Death Stranding» (στο οποίο συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλιγουντ – όπως τους Γκιγιέρμο Ντε Τόρο, Λέα Σειντού, Νόρμαν Ρίντους και Μαντς Μίκελσεν), και του Kojima Studios αποκαλύφθηκε χτες στα Video Game Awards με τίτλο «OD».

Στο πρώτο αρκετά περίεργο τρέιλερ απλά παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του (ή μάλλον καλύτερα τα κεφάλια τους), τους Σοφία Λίλις, Χάντερ Σέιφερ και Ούντο Κίερ. Ο Κοτζίμα ανέβηκε πρώτος στην σκηνή και αποκάλυψε ότι δημιουργεί παιχνίδι σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios, αλλά θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, λέει ότι είναι κάτι που «κανείς δεν το έχει ξαναδεί». «Είναι ένα παιχνίδι, μην με παρεξηγήσετε, αλλά είναι ταυτόχρονα μια ταινία και ταυτόχρονα μια νέα μορφή media», ανέφερε ο Κοτζίμα.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Πιλ στην σκηνή για να αποκαλύψει την συνεργασία του με τον Κοτζίμα. «Αποτέλεσε έμπνευση για μένα και η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του είναι πραγματικά απίστευτη. Στις ταινίες μου, προσπαθώ πάντα να μεγιστοποιήσω την εμβάπτιση, να βάλω το κοινό στη θέση του κύριου χαρακτήρα. Ο Χιντέο είναι μάστερ όλου αυτού και το κάνει σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Αυτό που ετοιμάζει εδώ είναι εντελώς συναρπαστικό, τρομακτικό, και είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με έναν από τους πιο σπουδαίους όλων των εποχών», ανέφερε ο Πιλ.

Ο Κοτζίμα δεν αποκάλυψε την έκταση της εμπλοκής του Πιλ στο «OD», ωστόσο ανέφερε πως υπάρχουν και ακόμα πιο εντυπωσιακά ονόματα στο παιχνίδι που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. «Αυτό που μπορώ να πω τώρα, είναι ότι δεν είναι μόνο ο Τζόρνταν. Έχω και άλλους δημιουργικούς συνεργάτες μαζί μου σε αυτό το πρότζεκτ. Δεν μπορώ πραγματικά να πω ποιοι είναι αυτή τη στιγμή, αλλά, σας λέω, είναι οι θρύλοι και είναι καταπληκτικοί».

Πηγή: flix.gr