Avengers: Πλήγμα για το The Kang Dynasty εν μέσω του ευρύτερου κλίματος στο MCU

Τι αναφέρει νέο έγκυρο ρεπορτάζ για την κατάσταση του Avengers: The Kang Dynasty.

Avengers: Πλήγμα για το The Kang Dynasty εν μέσω του ευρύτερου κλίματος στο MCU

Εν μέσω ενός κλίματος στη Marvel Studios που μπορεί να χαρακτηριστεί βαρύ και σε μια μεταβατική φάση όπου προσπαθεί να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» των τελευταίων δύο-τριών ετών, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα σε ένα από τα τρία μεγαλύτερα projects που ετοιμάζει.

To ρεπορτάζ του έγκυρου Deadline μεταφέρει ότι το Avengers 5 ή Avengers: The Kang Dynasty όπως επίσημα τιτλοφορείται έχασε τον σκηνοθέτη του. Συγκεκριμένα, ο Daniel Destin Cretton του "Shang Chi and the Legend of the Ten Rings" είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία του αλλά όπως φαίνεται αποχώρησε από το τιμόνι του blockbuster φιλμ του MCU που αναμένεται στις αίθουσες το 2026.

Τα σκηνοθετικά καθήκοντα του Avengers: The Kang Dynasty είχε αναλάβει ο Cretton τον Ιούλιο του 2022 και σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά αποχωρεί. Λέγεται ότι η αποχώρησή του έγινε «κοινή συναινέσει» με την Marvel, ούτως ώστε να εστιάσει στην παραγωγή του Shang-Chi 2 όποτε κι αν βγει αυτό- αλλά και στην σειρά "Wonder Man" που ετοιμάζει για το Disney+, στην οποία θα σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια.

Το ποιος θα τον διαδεχθεί είναι ένα μεγάλο ερώτημα που θα πρέπει να λύσει η Marvel και μάλιστα σύντομα. Ωστόσο, οι νομικές περιπέτειες του Jonathan Majors έχουν σκιάσει με σύννεφα το μέλλον του Kang the Conqueror ως χαρακτήρα και μεγάλο κακό του Infinity Saga. Λέγεται ότι το φινάλε της 2ης σεζόν του Loki αποτελεί ένα πάτημα για την Marvel ώστε να τον διαγράψει εντελώς -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και να συστήσει έναν άλλο μεγάλο κακό για τους νέους Avengers, που πιθανότατα να είναι ο Dr. Doom, μέχρι να έρθει η ώρα του "Secret Wars" το 2027.

Τελευταία μια ακόμη φήμη έκανε λόγο πως ίσως το Avengers: The Kang Dynasty να ακυρωθεί εντελώς και να εστιάσει η Marvel Studios σε μία Avengers ταινία, αυτή του Secret Wars.

Πλέον, το Avengers: The Kang Dynasty αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027.

Ακολουθήστε το Unboxholics.com