«Rebel Moon - Part One: A Child of Fire»: Απλά επικό το trailer! (vid)

Το πρώτο μέρος του διαστημικού saga του Ζακ Σνάιντερ θα κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο στο Netflix.

«Rebel Moon - Part One: A Child of Fire»: Απλά επικό το trailer! (vid)

To «Rebel Moon» του Ζακ Σνάιντερ αναμένεται πως θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς. Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαμε δει μερικές φωτογραφίες από την ταινίας, αλλά καμία από αυτές δεν μπορούσαν να περιγράψουν την κλίμακα αυτού του (υπέρμετρα) φιλόδοξου πρότζεκτ του Σνάιντερ.

Και χτες, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Geeked Week του Netflix, έκανε πρεμιέρα το νέο τρέιλερ για το πρώτο μέρος του επικού αυτού saga με τίτλο «Rebel Moon - Part One: A Child of Fire» το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο.

Σε παραγωγή του Netflix, η νέα ταινία του Σνάιντερ προέρχεται από μια ιδέα για μια ταινία «Star Wars» την οποία είχε δώσει στη Lucasfilm λίγο καιρό μετά από την απόκτησή της από την Disney και την απέρριψε. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία θυμίζει αρκετά τους «Εφτά Σαμουράι» του Ακίρα Κουροσάουα, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τους στρατούς του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου και στη συνέχεια στέλνει μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες και θα τους βοηθήσει να αντισταθούν στις στρατιές του.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σοφία Μπουτέλα, Τσάρλι Χάναμ, Ντζιμόν Χούνσου, Ντούνα Μπέι, Ρέι Φίσερ, Στουάρτ Μάρτιν, Κάρι Ελγουις, Κάρι Στολ, Μίσιελ Χούισμαν, Αλφονσο Χερέρα, Εντ Σκρέιν, Φρα Φι, Κλεοπάτρα Κόλμαν, Άντονι Χόπκινς και Τζίνα Μαλόουν.

Το «Rebel Moon - Part One: A Child of Fire» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου 2023 και το «Rebel Moon - Part Two: The Scargiver» στις 19 Απριλίου 2024.

Πηγή: flix.gr