Μόνικα Μπελούτσι: «Η Μαρία Κάλλας με άγγιξε πολύ» (vid)

Η σπουδαία ηθοποιός πιο ειλικρινής και αυθόρμητη από ποτέ μιλά για τη νέα της ταινία, τον χρόνο, την ομορφιά και τις αγωνίες της.  

Μόνικα Μπελούτσι: «Η Μαρία Κάλλας με άγγιξε πολύ» (vid)

Για δεύτερη ημέρα η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου.

Η διάσημη ηθοποιός ήρθε στη συμπρωτεύουσα χθες Τετάρτη για την πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» που προβλήθηκε στην αίθουσα Ολύμπιον. Αρκετή ώρα νωρίτερα αγαπημένοι της θαυμαστές είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να την δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί της και να τους δώσει ένα αυτόγραφο.

Η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα βραβευθεί σήμερα Πέμπτη με τον Χρυσό Αλέξανδρο παραχώρησε πριν λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου στο λιμάνι.

Φορώντας ένα μαύρο σύνολο και ψηλές μπότες με κόκκινο τελείωμα μπήκε στην αίθουσα «Τζον Κασσαβέτης» ιδιαίτερα ευδιάθετη, λαμπερή και πρόθυμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Αγαπώ την Ελλάδα» ανέφερε η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι, κατά την έναρξη της συνέντευξης Tύπου. Και δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την επιλέγει και για τις διακοπές της.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία που συμμετέχω στην ταινία για στιγμές από τη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Μια ταινία που παρουσιάζει στιγμές της ζωής της μεγάλης ντίβας από την αρχή της καριέρας της, μέχρι τις τελευταίες στιγμές της» σημείωσε.

«Η Μαρία Κάλλας με άγγιξε πολύ. Πέθανε με ραγισμένη καρδιά. Για αυτό την σέβομαι πολύ, πέραν του μεγάλου ταλέντου της ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος» πρόσθεσε η Ιταλίδα ηθοποιός.

Η ίδια δήλωσε ότι νιώθει τυχερή μιας και λίγες ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Κάλλας ανάμεσα τους η Φανί Αρντάν και αυτό το διάστημα η Μόνικα Μπελούτσι.

Αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία για εκείνη να βρεθεί στο θέατρο του Ηρωδείου πριν 2 χρόνια για την παράσταση που προηγήθηκε της ταινίας.

Πόσο την επηρεάζει ο χρόνος

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» είπε και υπογράμμισε πως «η οικογένεια, οι φίλοι και η δουλειά μου με κάνουν να νιώθω ζωντανή. Το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σημαντικές για όλους μας» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Δεν θέλω να παλεύω με τον χρόνο γιατί αν παλέψω με τον χρόνο θα χάσω. Είμαι τυχερή. Ξυπνάω το πρωί και νιώθω καλά. Πηγαίνω με το ρεύμα της ζωής. Αυτό που με κάνει να νιώθω ζωντανή είναι η οικογένειά μου και η δουλειά μου. Όταν δουλεύεις είσαι δημιουργικός, γνωρίζεις νέους ανθρώπους».

Η αγάπη και το αν πόνεσε και η ίδια από αυτή

«Είμαι γυναίκα για αυτό μπορώ να καταλάβω τις άλλες γυναίκες. Οι ηθοποιοί κυριεύονται από άλλες ψυχές. Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να έχεις συμπόνια και σεβασμό για το ρόλο που θα παίξεις» είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

Το πάθος

«Η αγάπη είναι τα πάντα. Η αγάπη και το πάθος για ζωή. Είναι σημαντικό να βρεις το πάθος σου, αυτό που σε κάνει να νιώθεις ζωντανή. Αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας».

H σχέση της με τα παιδιά της

Η ίδια δήλωσε ότι δεν δίνει συμβουλές στα παιδιά της αλλά εκείνα σε αυτήν.

Πηγή: in.gr