Napoleon: Δείτε το δεύτερο trailer για το επός του Ridley Scott με τον Joaquin Phoenix

Απολαύστε το νέο trailer για τη ταινία Napoleon, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix.

Napoleon: Δείτε το δεύτερο trailer για το επός του Ridley Scott με τον Joaquin Phoenix

Το δεύτερο trailer για την επερχόμενη ταινία Napoleon είναι στον «αέρα» εδώ και λίγη ώρα, δίνοντας μας μια ακόμη γεύση από τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του θρυλικού στρατάρχη. Ο δημοφιλής ηθοποιός συνεργάζεται και πάλι με τον Ridley Scott μετά το Gladiator, αυτή τη φορά σε ένα ιστορικό έπος όπως το οραματίστηκε ο σπουδαίος σκηνοθέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Napoleon ήταν αρχικά προγραμματισμένο να προβληθεί αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα Apple TV+, αλλά τελικά αποφασίστηκε να βγει κανονικά στους κινηματογράφους, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεμβρίου 2023. Όσοι κάνουν υπομονή για την υπηρεσία streaming της Apple, καλό είναι να γνωρίζουν πως εκεί θα προβληθεί η director’s cut έκδοση της ταινίας που θα έχει διάρκεια 4 ώρες και 10 λεπτά!

Εκτός του Joaquin Phoenix, στο Napoleon συμπρωταγωνιστούν και οι Vanessa Kirby (Empress Josephine), Catherine Walker (Marie Antoinette), Theressa Cabarrus (Ludivine Sagnier). Tahar Rahim (Paul Barras), Ben Miles (Caulaincourt), Matthew Needham (Lucien Bonaparte), Youssef Kerkour (Marshal Davout), Rupert Everett (Arthur Wellesley) και Paul Rhys (Talleyrand).