Το «Hunger Games» στις Epic Movie Nights (vid)

Στο πλαίσιο των Epic Movie Nights η περιπέτεια φαντασίας που εκτίναξε τη δημοφιλία της Τζένιφερ Λόρενς βρίσκει εκ νέου το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.

Το «Hunger Games» στις Epic Movie Nights (vid)

Αν αναζητάτε λίγη αγνή μιλένιαλ νοσταλγία, η επόμενη ταινία που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των Epic Movie Nights στα Village Cinemas είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Από τις 26/10 επιστρέφουμε στις 12 περιφέρειες της Πάνεμ παρακολουθώντας το "Hunger Games" (Γκάι Ρος, 2012), την ταινία που εκτίναξε τη δημοφιλία της Τζένιφερ Λόρενς που ενσαρκώνει την κεντρική ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν και ταυτόχρονα αποτέλεσε την εισαγωγή για ένα από τα πιο επικερδή κινηματογραφικά franchises στην ιστορία. Θυμίζουμε πως η υπόθεση της περιπέτειας, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Σουζάν Κόλινς, τοποθετείται σε ένα φουτουριστικό κόσμο όπου διεξάγονται οι Αγώνες Πείνας. Πρόκειται για έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό στον οποίο κληρώνονται τυχαία για να συμμετάσχουν έφηβοι που παλεύουν μέχρι θανάτου. Όταν προκύπτει το όνομα της μικρής αδερφής της Κάτνις να λάβει μέρος στους Αγώνες, τότε αποφασίζει εθελοντικά να την αντικαταστήσει ώστε να σωθεί.

Η έναρξη των προβολών του "Hunger Games" συμπίπτει με τον εορτασμό της Γιορτής του Σινεμά (26/10), ενώ αποτελεί την ιδανική προετοιμασία πριν την κυκλοφορία του πρίκουελ "The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών" στις 16 Νοεμβρίου.