«Game of Thrones»: Αιματοβαμμένο φινάλε

«Game of Thrones»: Αιματοβαμμένο φινάλε

Αμέτρητοι χαρακτήρες στην αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones» έχουν ήδη πεθάνει και όλοι γνωρίζουν πως αρκετοί από τους αγαπημένους τους ήρωες που, κατά κάποιον τρόπο, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον 8ο κύκλο, θα πεθάνουν στα τελευταία επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν το 2019.

Σε συνάντηση της INTV στην Ιερουσαλήμ, η Francesca Orsi, ανώτερη αντιπρόεδρος της σειράς στο HBO, υπονόησε πως όλοι θα πεθάνουν, «ένας ένας».

Το Hollywood Reporter ανέφερε πως η Orsi περιέγραψε μια πολύ συναισθηματική και «δυνατή» στιγμή κατά την ανάγνωση ενός από τα τελευταία επεισόδια. Την ώρα της ανάγνωσης, το καστ της σειράς κάθεται γύρω από ένα τραπέζι και διαβάζει το σενάριο του επεισοδίου δυνατά.

«Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε λάβει προηγουμένως το σενάριο και ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν» δήλωσε η Orsi. «Μέχρι το τέλος, στα τελευταία λόγια του τελικού σεναρίου, τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν. Στη συνέχεια, χειροκροτούσαν όλοι επί 15 λεπτά».

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα του «Independent», αυτές οι δηλώσεις ήταν λογικό να επιβεβαιώσουν τους μεγαλύτερους φόβους των φανατικών της σειράς, ότι δηλαδή οι περισσότεροι πρωταγωνιστές δεν θα ζήσουν να «δουν» το τελευταίο επεισόδιο.

H ανώτερη αντιπρόεδρος της σειράς, ωστόσο, επιχείρησε να «διορθώσει» κάπως το spoiler, αναφέροντας ότι ειδικά η ανάγνωση των τελευταίων λέξεων του σεναρίου, που ουσιαστικά ρίχνει τίτλους τέλους, ήταν τόσο συγκλονιστική που ακόμη και οι βασικοί συντελεστές και παραγωγοί της σειράς, David Benioff και B. Weiss, παρακολουθούσαν την κατάληξη με κομμένη την ανάσα.

Τέλος, από το τηλεοπτικό δίκτυο υπόσχονται ότι τα spin - offs της σειράς θα υλοποιηθούν με το πλήρες καστ και όπως, μεταξύ αστείου και σοβαρού σχολίαζαν οι φανατικοί τηλεθεατές στα social media, υπάρχει πάντα και το παράδειγμα της «ανάστασης» του Jon Snow.

Πηγή: www.naftemporiki.gr