Νέο τρέιλερ για το «Killers of the Flower Moon» του Σκορσέζε (vid)

Νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Killers of the Flower Moon» του Σκορσέζε.

Νέο τρέιλερ για το «Killers of the Flower Moon» του Σκορσέζε (vid)

Κυκλοφόρησε ένα ακόμα τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε, ενόψει της κυκλοφορίας του τον Οκτώβριο.

Η 26η ταινία στη σπουδαία φιλμογραφία του Σκορσέζε συστήνεται ως ένα αγωνιώδες επικό γουέστερν που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν. Στις σελίδες του μελετώνται οι κατά συρροή φόνοι που συνέβησαν τη δεκαετία του '20 στην Οκλαχόμα, οι οποίοι είχαν ως θύματα μέλη της φυλής Οσέιτζ. Στο φόντο των δολοφονιών βρίσκεται η απόπειρά τους να προστατεύσουν τα δικαιώματα της γης τους, όταν ανακαλύπτεται πως σε αυτά υπάρχουν πολύτιμα κοιτάσματα πετρελαίου. Την υπόθεση αναλαμβάνει να διαλευκάνει το FBI που μόλις είχε σχηματιστεί.

Στο «Killers of the Flower Moon» ο Σκορσέζε επανενώνεται με τους πρωταγωνιστές Λεονάρντο ντι Κάπριο και Ρόμπερτ ντε Νίρο, αυτή είναι η πρώτη φορά που και οι τρεις συνυπάρχουν σε παραγωγή, ενώ κεντρικό ρόλο κρατά η Λίλι Γκλάντστοουν την οποία γνωρίσαμε στο εξαιρετικό «Certain Women» (Κέλι Ρέινχαρντ, 2016). Στη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε επίσης τον πάντα αξιόπιστο Τζέσι Πλέμονς, αλλά και τον πρόσφατα οσκαρικό Μπρένταν Φρέιζερ.

Στην ταινία, ο ντι Κάπριο υποδύεται έναν άντρα παντρεμένο με γυναίκα που κατάγεται από τους Οσέιτζ (Γκλάντστοουν), ωστόσο βρίσκεται μπλεγμένος στην υπόθεση των φόνων. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, καθώς ταυτόχρονα είναι ανιψιός ενός πανίσχυρου τοπικού παράγοντα που ενσαρκώνει ο ντε Νίρο. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια ενός αποφασιστικού ντετέκτιβ που υποδύεται ο Πλέμονς. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά, ο ρόλος του αστυνομικού προοριζόταν για τον ντι Κάπριο, προτού ο ηθοποιός επιλέξει εκείνον του ανιψιού με τις αμφίσημες προθέσεις.

Το «Killers of the Flower Moon» κυκλοφορεί 19 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους. Σημειώστε, τέλος, πως ο ελληνικός τίτλος της ταινίας είναι «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού».

Δείτε το τρέιλερ των «Δολοφόνων του Ανθισμένου Φεγγαριού»:

Πηγή: athinorama.gr