Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πιστεύει πως το «Oppenheimer» είναι η καλύτερη ταινία που έχει παίξει

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πιστεύει πως το «Oppenheimer» είναι η καλύτερη ταινία που έχει παίξει

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το «Oppenheimer». Κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας στο Λονδίνο, και λίγο πριν επιβεβαιωθεί η απεργία των ηθοποιών, o Ντάουνι Τζούνιρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.

«Απλώς θα το πω πως πρόκειται για την καλύτερη ταινία που έχω παίξει ποτέ και ανυπομονώ να ζήσετε κι εσείς αυτή την εμπειρία». Σίγουρα ένας μεγάλος έπαινος από τον ηθοποιό, ο οποίος παίζει τον ρόλο Λούις Στράους, τον πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και κύριο ανταγωνιστή του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ του Κίλιαν Μέρφι, ένας ρόλο που για τον Ντάουνι Τζούνιορ ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν σε αυτή την περίοδο της καριέρας του.

Σε αυτό το σημείο, δεν το κάνεις για τα χρήματα. Κάνατε ποτέ κάτι για τα χρήματα όταν ικανοποιούνταν οι βασικές σας ανάγκες; Πιθανώς όχι. Νομίζατε ότι ήταν θέμα χρημάτων και κύρους; Μάλλον από την εποχή που ήμουν έφηβος μέχρι που διαλύθηκε αυτή η ψευδαίσθηση μπροστά μου, αφήνοντάς με σε μια καταθλιπτική κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί μπορώ να σχετίζομαι τόσο πολύ με τον Λούις Στραους, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να παίξω αυτόν τον ρόλο και ήξερα ότι θα βρισκόμουν σε ικανά χέρια. Το “Oppenheimer” ήταν για μένα μια γραμμή οριοθέτησης».

Πάντως και πολλοί είναι εκείνοι που συμφωνούν με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την ταινία, μιας και οι πρώτες κριτικές μιλάνε για την πιο τολμηρή ταινία του Νόλαν μέχρι σήμερα. Εμείς πάντως θα την απολαύσουμε στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Αυγούστου.