Oppenheimer: Ο Christopher Nolan ετοίμασε μια ειδική ματιά στη νέα του επική ταινία

Ένα ειδικό βίντεο με νέες σκηνές από την μοντέρ της ταινίας, Jennifer Lame.

Oppenheimer: Ο Christopher Nolan ετοίμασε μια ειδική ματιά στη νέα του επική ταινία

Μπορεί η πρεμιέρα του Oppenheimer για την χώρα μας να καθυστερεί λόγο της καλοκαιρινής περιόδου για έναν ολόκληρο μήνα, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο οι κινηματογράφοι κινούνται στους ρυθμούς της νέας ταινίας του Christopher Nolan, που θα εξιστορήσει την δημιουργία της ατομικής βόμβας μέσα από τους πρωταγωνιστές του Manhattan Project και κυρίως μέσα από τα μάτια του Robert Oppenheimer, τον οποίο ενσαρκώνει ο Cillian Murphy.

Τώρα, η Universal Pictures θέλοντας να εντείνει το προμοτάρισμα της ταινίας, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με το "Barbie" της Greta Gerwig, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που μοιάζει περισσότερο με ένα εκτενές trailer για το Oppenheimer.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του, πρόκειται για μια αποκλειστική "εναρκτήρια ματιά" στην ταινία που ετοίμασε ο Nolan μαζί με την μοντέρ του Oppenheimer, τη Jennifer Lame, με την οποία συνεργάζεται ξανά μετά το TENET και περιέχει αρκετές νέες σκηνές που δεν είχαν προβληθεί μέχρι τώρα. Βέβαια αν θέλετε να πάτε "καθαροί" στην αίθουσα ίσως να το αποφύγετε το συγκεκριμένο βίντεο.