«Η Καλόγρια 2»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας τρόμου! (vid)

Δείτε το τρέιλερ της «Καλόγριας 2» που κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίου 

«Η Καλόγρια 2»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας τρόμου! (vid)

Η σειρά ταινιών «The Conjuring» έχει αποδειχθεί ως ένα από τα πιο κερδοφόρα franchises του Χόλιγουντ κερδίζοντας συνολικά πάνω από 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια, για ταινίες που συνολικά κόστισαν μόνο 178 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή τους.

Και η πιο κερδοφόρα της ταινία δεν είναι κάποια από τις κύριες προσθήκες του «Conjuring», αλλά ένα spin-off του, η «Η Καλόγρια» του 2018, η οποία μιλούσε για το origin story της δαιμονισμένης καλόγριας που γνωρίσαμε αρχικά στο «Κάλεσμα 2» του Τζέιμς Γουάν.

Αυτή η ταινία λοιπόν, στα χνάρια της Αναμπελ, αποκτά το δικό της σίκουελ, με τον χαρακτήρα της Τάισα Φαρμίγκα, την Αδερφή Αϊρίν, να επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την δαιμονισμένη αυτή καλόγρια. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή της, η ταινία μας μεταφέρει στη Γαλλία του 1956 όπου ένας ιερέας δολοφονείται σε ένα οικοτροφείο και η Αδερφή Αϊρίν έρχεται να αντιμετωπίσει τον δαίμονα Βάλακ, την σατανική καλόγρια, για άλλη μια φορά.

Ο Μάικλ Τσάβεζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο σύμπαν αυτό, μετά την «Κατάρα της Γιορόνα» και το «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος Με Έβαλε να το Κάνω», για να σκηνοθετήσει την «Καλόγρια ΙΙ» σε σενάριο των Ιαν Γκόλντμπεργκ, Ρίτσαρντ Νάιγκ και Ακέλα Κούπερ. Μαζί με την Φαρμίγκα πρωταγωνιστούν επίσης και οι Τζόνας Μπλόκουετ, Στορμ Ριντ, Αννα Πόπλγουελ και Μπόνι Αάρονς.

«Η Καλόγρια ΙΙ», το ένατο κεφάλαιο στο σύμπαν του «The Conjuring», θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.