Πρώτο τρέιλερ του «Priscilla» της Σοφία Κόπολα

Η Σοφία Κόπολα ετοιμάζεται να πει μια διαφορετική εκδοχή της ζωής του Ελβις Πρίσλεϊ, με μια ταινία η οποία θα επιγκεντρώνεται στη γυναίκα του Πρισίλα.

Πρώτο τρέιλερ του «Priscilla» της Σοφία Κόπολα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε την ταινία του Μπαζ Λούρμαν «Elvis» που επικεντρώθηκε στην ζωή του Βασιλιά Ελβις Πρίσλεϊ, η οποία, αν και αρκετά πληθωρική, στα πλαίσια πάντα της κινηματογράφισης του Λούρμαν, κατέληξε μάλλον μια κάπως «ξεπλυμένη» βιογραφία.

Ενα χρόνο μετά να που μια ακόμα ταινία γύρω από την ζωή του Πρίσλεϊ κάνει την εμφανίσή της. Αυτή την φορά όμως δεν επικεντρώνεται στην ζωή του Βασιλιά αλλά σε εκείνη της συζύγου του, Πρισίλα Πρίσλεϊ και μάλιστα σε σκηνοθεσία της Σοφίας Κόπολα.

Με τον τίτλο «Priscilla» η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «Elvis & Me» γραμμένο από την ίδια την Πρίσλεϊ το 1985, σε παραγωγή του στούντιο Α24 με πρωταγωνιστές τους Κέιλι Σπέινι και Τζέικομπ Ελόρντι να παίζουν στους ρόλους των Πρισίλα και Ελβις Πρίσλεϊ αντίστοιχα.

Το σενάριο το έχει γράψει η ίδια η Κόπολα, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή της, ενώ μια μικρή γεύση από την ταινία μπορείτε να απολαύσετε στο πρώτο της τρέιλερ. Το «Priscilla» δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.