Expend4bles: Δείτε το πρώτο trailer από την ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Με Stallone, Statham και 50 Cent να κλέβουν την παράσταση- Δείτε το trailer από την ταινία Expend4bles που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Expend4bles: Δείτε το πρώτο trailer από την ταινία που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Πιστή στο ραντεβού της, η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Expend4bles, του οποίου αρκετές σκηνές είχαν γυριστεί στην Θεσσαλονίκη πριν μήνες. Με Jason Statham, 50 Cent, Dolph Lundgren και Sylvester Stallone, το πρώτο trailer είναι όπως το περιμένατε: γεμάτο εκρήξεις και ξύλο!

Μια νέα γενιά ενώνεται με κορυφαίους σταρ σε μια περιπέτεια γεμάτη αδρεναλίνη λέει η επίσημη λεζάντα του βίντεο. Οι ομάδα των ελίτ μισθοφόρων Statham, Lundgren, Randy Couture και Stallone ενώνονται για πρώτη φορά με τους Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia

Οπλισμένοι με κάθε όπλο που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους και τις δεξιότητες που έχουν για να τα χρησιμοποιήσουν, οι Expendables καλούνται τώρα να αναλάβουν μια νέα και πολύ επικίνδυνη αποστολή.

Για την ιστορία, το Expend4bles αποτέλεσε μια από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες των τελευταίων μηνών που επέλεξαν την συμπρωτεύουσα για τα γυρίσματά τους, μαζί με τα "The Enforcer" με τον Antonio Banderas και "The Bricklayer" με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Παρακολουθήστε το πρώτο καταιγιστικό trailer των EXPEND4BLES παρακάτω: