«Ταινίες Τσέπης»: Ώρα τελικού και είστε καλεσμένοι!

Ο κινηματογραφικός διαγωνισμός ρίχνει αυλαία προβάλλοντας τις 16 φιναλίστ μικρού μήκους στην τελετή λήξης στο Άστορ όπου θα ανακοινωθούν και οι νικητές.

«Ταινίες Τσέπης»: Ώρα τελικού και είστε καλεσμένοι!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του κινηματογραφικού διαγωνισμού "Ταινίες Τσέπης" συνεχίζεται, καθώς γίνονται οι προετοιμασίες της τελετής λήξης της διοργάνωσης στον κινηματογράφο Άστορ (27/5, 19.00), όπου και θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο οι 16 φιναλίστ μικρού μήκους προτού μάθουμε τους οριστικούς βραβευμένους.

Θυμίζουμε πως προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν η δημιουργία μίας μικρού μήκους (2-6') ανεξαρτήτως είδους (μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, οπτικό δοκίμιο), γυρισμένης όμως αποκλειστικά με κινητό τηλέφωνο και με επίκεντρο τη θεματική "Σάββατο Βράδυ". Οι 16 φιναλίστ που διεκδικούν το βραβείο κοινού, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 1.000€ και μία συσκευή Samsung Galaxy S23 Ultra, έχουν αναρτηθεί στο κανάλι του διαγωνισμού που βρίσκετε εδώ. Αφού τις παρακολουθήσετε μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ψηφίζοντας εδώ έως τις 25/5.

Η κριτική επιτροπή που επέλεξε τις φιναλίστ αποτελούταν από τους: Δάφνη Χαιρετάκη (σκηνοθέτρια), Κωνσταντίνο Σαμαρά (σκηνοθέτης), Δημήτρη Ζάχο (σκηνοθέτης) και μέλη του περιοδικού Cinematek.

Πηγή: athinorama.gr