Η Εμα Στόουν ανασταίνεται στο πρώτο τρέιλερ του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Δείτε το trailer από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Poor Things», στην οποία πρωταγωνιστεί η Έμα Στόουν. 

Η Εμα Στόουν ανασταίνεται στο πρώτο τρέιλερ του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η ταινία, η οποία χαρακτηρίζεται ως μια «ερωτομανή βερσιόν του μύθου του Φράνκενσταϊν», αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2023.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «AND» μπορεί να ολοκλήρωσε μόλις τον προηγούμενο μήνα τα γυρίσματά της, αλλά φέτος αναμένουμε να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την προηγούμενή του ταινία με τίτλο «Poor Things», η οποία χαρακτηρίζεται ως μια «ερωτομανή βερσιόν του μύθου του Φράνκενσταϊν»!

Και επιτέλους έχουμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, γεμάτο απο έντονα χρώματα και μερικές από τις πιο σουρεαλιστικές εικόνες που έχουμε δει σε ταινία του Λάνθιμου.

Το «Poor Things» μεταφέρει στην οθόνη το σατιρικό μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Αλισντερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992 (στα ελληνικά έχει αποδοθεί ως «Χαμένα Κορμιά» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη). Η ιστορία, που εκτυλίσσεται στη βικτοριανή εποχή, αντικαθιστά το τέρας με την Μπέλα, μια όμορφη νεαρή νυμφομανή, η οποία, έγκυος ούσα, αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της.

Την Μπέλα επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Η φιλοδοξία του Μπάξτερ είναι να κατασκευάσει την ιδανική σύντροφο αλλά τα σχέδιά του ανατρέψει ο Δρ. Αρτσιμπαλντ ΜακΚάντλες που φθονεί τον Μπάξτερ για το δημιούργημά του. Η Μπέλα, ωστόσο, έχει τη δική της άποψη για τα πράγματα. Ταινία εποχής, ερωτισμός στα όρια, πολιτική σάτιρα και φεμινιστικό κατηγορώ, όλα μαζί, μοιάζουν... ιδανικό δημιούργημα για τον Γιώργο Λάνθιμο.