«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία! (vid)

Η τελευταία περιπέτεια του Ίντι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

«Indiana Jones and the Dial of Destiny»: Νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία! (vid)

Το νέο τρέιλερ του «Indiana Jones and the Dial of Destiny» έκανε την πρεμιέρα του κατά την διάρκεια του Star Wars Celebration στο Λονδίνο. Το νέο τρέιλερ φαίνεται πως επικεντρώνεται αρκετά στον χαρακτήρα της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία παίζει τον ρόλο της βαφτιστήρας του Ίντι, την Έλενα, αλλά και κόρη ενός πολύ καλού του φίλου (ίσως του Μάρκους Μπρόντι το οποίο ερμήνευσε ο Ντένολμ Ελιοτ στις ταινίες, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί). Κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους του «Sympathy for the Devil» των Rolling Stones.

Η πλοκή της μπορεί ακόμα να μην είναι τελείως γνωστή, αλλά γνωρίζουμε πως η ταινία ξεκινά το 1969, με τον Ιντιάνα Τζόουνς «να ζει με φόντο τη διαστημική κούρσα, αλλά η αμερικανική προσπάθεια να νικήσουν τους Ρώσους στο φεγγάρι φέρνει μαζί της μερικές άβολες αλήθειες για τον Ιντι». Αλλά ενώ ο κόσμος αγγίζει τα αστέρια, ο Ιντιάνα Τζόουνς θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τους γνωστούς εχθρούς, τους Ναζί και τον φασισμό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας και Μαντς Μίκελσεν.

Η τελευταία περιπέτεια του Ίντι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 16-26 Μαΐου και με αφορμή την ταινία θα τιμήσει και τον Χάρισον Φορντ, ενώ στις αίθουσες θα βγει στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: flix.gr