John Wick: Η ταινία - φαινόμενο, με τον Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του!

Τεράστια επιτυχία για το τέταρτο κεφάλαιο του John Wick, με τον Κιάνου Ριβς να συναρπάζει

John Wick: Η ταινία - φαινόμενο, με τον Κιάνου Ριβς στα καλύτερά του!

Σαρώνει στο παγκόσμιο box office o νέος John Wick του Κιάνου Ριβς. Το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και την αγάπη του κοινού που λατρεύει τις ταινίες δράσης. Κι εδώ η δράση ξεχειλίζει. Ασταμάτητη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με μερικές σκηνές να σου κόβουν πραγματικά την ανάσα!

Το franchise του John Wick είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Το πρώτο μέρος το 2014 ξεκίνησε κάπως υποτονικά και δεν φαινόταν η συνέχεια που θα είχε εισπρακτικά. Παρόλα αυτά το δεύτερο μέρος πήγε καλύτερα, κι ακόμα καλύτερα το τρίτο! Και το τέταρτο κεφάλαιο όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει και τα τρία προηγούμενα!

Κι αυτό διότι οι παραγωγοί της ταινίας δεν επαναπαύτηκαν στην επιτυχία και την εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο. Και με τον Κιάνου Ριβς αγέραστο, σαν το παλιό κρασί, να γίνεται καλύτερος ταινία με την ταινία! Δεν πολυμιλάει, οι λέξεις του μετρημένες, αλλά δεν χρειάζεται. Η μορφή του μιλάει από μόνη της. Και είναι άψογος ερμηνευτικά.

Ο 58χρονος σταρ ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Στο My Own Private Idaho ήταν καταπληκτικός. Είχε την τεράστια επιτυχία του Matrix, αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε. Και με τον John Wick ξαναβρήκε τον εαυτό του, σε ένα ρόλο που του ταίριαξε γάντι!

Όσοι φίλοι της δράσης, δεν έχουν δει ακόμη την ταινία, ας σπεύσουν! Θα αποζημιωθούν στο έπακρο. Με σκηνές καταιγιστικές, βγαλμένες λες από video game!

Θα υπάρξει πέμπτο μέρος; Δεν μαρτυράμε το τέλος, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τον John Wick όλα είναι πιθανά!