Επίσημο: Ο ΛεΜπρόν πρωταγωνιστής στο Space Jam 2!

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς θα πρωταγωνιστήσει στο νέο Space Jam, παίρνοντας τη θέση του Michael Jordan μετά από 22 χρόνια. 

Επίσημο: Ο ΛεΜπρόν πρωταγωνιστής στο Space Jam 2!

Μετά από περίπου μία πενταετία με φήμες και δημοσιεύματα, τώρα, είναι πλέον επίσημο: ο ΛεΜπρον Τζέιμς, νέος σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, θα είναι ο πρωταγωνιστής στο Space Jam 2, έχοντας τον ρόλο που στην πρώτη ταινία το 1996 ενσάρκωσε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Θα συναντηθεί με τον «Μπαγκς Μπάνι», που με τη σειρά του επιστρέφει στο γήπεδο μετά από 22 χρόνια απουσίας.

Στο πρώτο παιχνίδι ο «Μπαγκς Μπάνι» και οι φίλοι του έπρεπε να κερδίσουν ένα παιχνίδι απέναντι σε εξωγήινους που είχαν... κλέψει το ταλέντο των πιο μεγάλων παικτών του ΝΒΑ (Λάρι Μπερντ, Πάτρικ Ερβιν, Τσαρλς Μπάρκλει). Η μοναδική τους λύση, ήταν να πάρουν μαζί τους τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Το Space Jam 2 είναι πολύ περισσότερο από μια απλή συνεργασία για μια ταινία μεταξύ μου και της Looney Tunes. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: θα ήθελα να κάνω τα παιδιά να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους».

Τώρα απλά περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες του ΛεΜπρόν. Δεν υπάρχει βιασύνη. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να επιλεγεί το ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όταν και θα αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας