Air: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την ιστορία των διάσημων αθλητικών παπουτσιών της Nike! (vid)

Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ ξανά μαζί στο πρώτο τρέιλερ του «Air»

Air: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την ιστορία των διάσημων αθλητικών παπουτσιών της Nike! (vid)

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται η Αμερική θα βρίσκεται στο πυρετό του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος, του Super Bowl. Και φαίνεται πως πρόκειται για την καλύτερη περίοδο έτσι ώστε να κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπεν Άφλεκ με τίτλο «Air» και πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον, η οποία έχει κι αυτή το δικό της αθλητικό ενδιαφέρον.

Η ταινία, η οποία σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που ο Άφλεκ θα σκηνοθετήσει τον κολλητό του Ντέιμον, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Σόνι Βακάρο, του διευθυντή μάρκετινγκ της Nike την δεκαετία του ’80, ο οποίος κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Μάικλ Τζόρνταν και να δημιουργήσει την εμβληματική σειρά αθλητικών παπουτσιών Air Jordan.

Το «Air» θα κυκλοφορήσει από το Amazon Studios που σκοπεύει να μην ακολουθήσει την τακτική άλλων πλατφόρμων όπως το Netflix, το οποίο βγάζει μερικές ταινίες του στις αίθουσες για μια δυο εβδομάδες πριν τις αποσύρει, και θα είναι η πρώτη ταινία που θα διανεμηθεί από μια streaming υπηρεσία που θα έχει ευρεία και μεγάλη σε διάρκεια περίοδο προβολής στους κινηματογράφους. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την Amazon να κυκλοφορεί την ταινία τον Απρίλιο σε πάνω από 3.000 αίθουσες στην Αμερική.

Το σενάριο το έχει γράψει ο Αλεξ Κόνβερι και μαζί με τους Άφλεκ και Ντέιμον θα πρωταγωνιστήσουν και οι Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μασίνα, Μάρλον Γουέιανς, Κρις Τάκερ, Μάθιου Μάχερ και Τομ Πάπα. Το «Air» αναμένεται στις αμερικάνικες αίθουσες στις 5 Απριλίου, ενώ το τρέιλερ θα παιχτεί και στο διάλειμμα του Super Bowl, κάτι που το Amazon πλήρωσε 7 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: flix.gr