Disney: Επιβεβαίωσε τα σίκουελς των «Toy Story», «Frozen» και «Zootopia»

Η Disney επιβεβαίωσε τα σίκουελς των «Toy Story», «Frozen» και «Zootopia»

Disney: Επιβεβαίωσε τα σίκουελς των «Toy Story», «Frozen» και «Zootopia»

Χτες η Disney είχε την προγραμματισμένη συνάντηση με τους μετόχους της για το πρώτο τρίμηνο του έτους, και όσα αναγκάστηκε να τους ανακοινώσει ο πρόεδρος του Οίκου του Ποντικού, Μπομπ Αϊγκερ, δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν η Disney έχασε 2.4 εκατομμύρια συνδρομητές από το Disney+ μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2023, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση 7.000 εργαζομένων της, δηλαδή το 3% του ανθρωπίνου δυναμικού της.

Αυτά σίγουρα δεν ακούγονται καθόλου καλά στα αυτιά των μετόχων της, αλλά ο Αϊγκερ κατάφερε να ζαχαρώσει κάπως το χάπι, ανακοινώνοντας πως τα νέα σίκουελ των ταινιών «Toy Story», «Frozen» και «Zootopia» βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη. Ο Αϊγκερ δήλωσε πως η Disney «στρέφεται προς τα ασυναγώνιστα franchises της», κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως άμεση απάντηση στις σχετικές απογοητεύσεις του περσινού «Toy Story» spin-off «Lightyear» και της ταινίας «Παράξενος Κόσμος».

Δεδομένου ότι οι ταινίες «Zootopia», «Frozen II» και «Toy Story 4» κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στο box office, τα σίκουελ και των τριών αποτελούν ασφαλή στοιχήματα για να ξαναφέρουν κόσμο πίσω στις κινηματογραφικές αίθουσες. Συν το ότι το «Frozen 3» θα γράψει ιστορία για το στούντιο, δημιουργώντας την πρώτη επίσημη τριλογία στον κατάλογο της Walt Disney Animation Studios.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ούτε πληροφορίες ούτε ημερομηνίες κυκλοφορίας για καμία από τις τρεις αυτές ταινίες, αλλά το μόνο σίγουρα που ξέρουμε πως μπορούμε να περιμένουμε είναι ότι θα δούμε φέτος τη νέα ταινία της Disney/Pixar «Elemental», η οποία κυκλοφορεί στις 16 Ιουνίου.

Πηγή: flix.gr