Το Black Panther: Wakanda Forever έρχεται στο Disney Plus και τώρα ξέρουμε πότε (ΦΩΤΟ)

Tο Black Panther: Wakanda Forever φαίνεται πως θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

Το Black Panther: Wakanda Forever έρχεται στο Disney Plus και τώρα ξέρουμε πότε (ΦΩΤΟ)

Το Black Panther: Wakanda Forever έκανε πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Νοεμβρίου και τώρα είναι πανέτοιμο να φτάσει και στις οθόνες σας μέσα από το Disney Plus. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ταινία της Marvel θα αργήσει να φτάσει στην streaming υπηρεσία, σύμφωνα με τα νέα που φέρνει το γνωστό site "The Direct".

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Black Panther: Wakanda Forever στο Disney Plus;

Αρχικά, το TheDirect, μίλησε με την ομάδα υποστήριξης της Disney, η οποία είχε αποκαλύψει ότι το Black Panther 2 θα παίξει στην streaming υπηρεσία στις 20 Ιανουαρίου. Λίγο αργότερα, η εν λόγω ιστοσελίδα ενημέρωσε το κοινό λέγοντας ότι το Disney Plus επιβεβαίωσε στην επίσημη σελίδα του πως τελικά θα καταφθάσει την 1η Φεβρουαρίου του 2023.

Έτσι, το Black Panther: Wakanda Forever φαίνεται πως θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023.

Σημείωση: Στην Ελλάδα ακόμα δεν αναγράφεται η ημερομηνία του Black Panther 2, μιας και η ελληνική σελίδα λέει απλώς «Σύντομα στο Disney Plus». Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως δεν έρθει την 1η του Φεβρουαρίου ή ότι δεν έχει ανανεωθεί ακόμα η σελίδα της ταινίας.

Επίσης, το φιλμ φαίνεται πως θα παίξει 80 ημέρες (περίπου) από τότε που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Για παράδειγμα το Thor: Love and Thunder που το είδαμε στο Disney+ περίπου 60 μέρες μετά την πρεμιέρα του στα σινεμά.

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Πρωταγωνιστούν: Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Angela Bassett, Tenoch Huerta, Martin Freeman, Dominique Thorne, Florence Kasumba, Michaela Coel, Alex Livinalli, Mabel Cadena, Isaach De Bankolé, Danny Sapani, Dorothy Steel και Zainab Jah.

Πηγή: Unboxholics.com