Οριστικό: Ο Χένρι Κάβιλ δεν θα επιστρέψει ως Superman (pic)

Τελικά η χαρά κράτησε πολύ λίγο. Ο Τζέιμς Γκαν επιβεβαίωσε πως ο Κάβιλ δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Superman.  

Οριστικό: Ο Χένρι Κάβιλ δεν θα επιστρέψει ως Superman (pic)

Τον Οκτώβριο και λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας του «Black Adam», ο Χένρι Κάβιλ βγήκε και επιβεβαίωσε πως επιστρέφει στον ρόλο του Superman με ένα βίντεο γράφοντας «ήθελα να το επισημοποιήσω. Επέστρεψα ως Superman. Η εικόνα που βλέπετε σε αυτήν την ανάρτηση και αυτό που είδατε στο “Black Adam” είναι μια πολύ μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς περισσότερο από όλους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθείτε».

Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να διαρρέουν διάφορες φήμες πως οι νέοι CEOs της DC Studios, Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, ετοιμάζουν ένα νέο πολυετές πλάνο για το DCU και πως ακυρώνουν το «Wonder Woman 3» και το «Man of Steel 2». Αν και ο Γκαν βγήκε για να αναφέρει πως ο Superman παραμένει η κύρια προτεραιότητά τους, δεν επιβεβαίωσε αν ο Κάβιλ θα παραμείνει στον ρόλο ή όχι.

Σήμερα ο Γκαν ανακοίνωσε στο twitter ένα μικρό μέρος του πλάνου αυτού και αποκάλυψε πως τελικά ο Κάβιλ δεν θα είναι μέρος αυτού, αλλά θα επικεντρωθούν σε έναν νεαρό σε ηλικία Superman. «Μέσα σε αυτό βρίσκεται και ο Superman. H ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε ένα παλαιότερο μέρος της ζωής του Superman, οπότε ο Χένρι Κάβιλ δεν θα υποδυθεί τον χαρακτήρα αυτόν. Αλλά μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Χένρι, και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές, και μιλήσαμε για μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες να συνεργαστούμε στο μέλλον».

Τα νέα επιβεβαίωσε και ο Κάβιλ στο Instagram του γράφοντας πως «τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους στο [DC Studios], αυτό το νέο δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Παράλληλα φήμες άρχισαν να εμφανίζονται πως το σύμπαν του «The Batman» του Ματ Ριβς θα ενωθεί με εκείνο των Γκαν και Σάφραν αλλά και οι τρεις τους βγήκαν αμέσως και τις απέρριψαν.

Τελικά όλο αυτό σημαίνει πως η πλήρης επανεκκίνηση στο DC Universe, όπως φημολογείται, θα σημάνει και την αντικατάσταση της Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman, του Τζέισον Μαμόα ως Aquaman και πολλών άλλων; Σίγουρα έτσι φαίνεται αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Περιμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.

Πηγή: flix.gr