DC: Ακυρώνονται τα «Wonder Woman 3» και «Man of Steel 2»

Πέφτουν κεφάλια στην DC. Ακυρώθηκε το «Wonder Woman 3» και ίσως και το «Man of Steel 2»

DC: Ακυρώνονται τα «Wonder Woman 3» και «Man of Steel 2»

Από την στιγμή που οι Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν ανέλαβαν την διεύθυνση του νέου DC Studio, έχουν καταφέρει να φέρουν τα πάνω κάτω. Με το πολυετές πλάνο τους για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί στην επόμενη εβδομάδα, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως έχουν στο μυαλό τους κάποια δραστικά μέτρα για την επανεκκίνησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter το «Wonder Woman 3» της Πάτι Τζένκινς δεν πρόκειται να προχωρήσει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. Μάλιστα η Τζένκινς μόλις πρόσφατα παρέδωσε το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψε μαζί με τους Τζεφ Τζονς και τον Τζειμς Γκαν, και οι νέοι CEO της Warner Discovery Μάικλ Ντε Λούνα και Πάμελα Αμπντι της ανακοίνωσαν πως η ταινία δεν ταιριάζει με το νέο πλάνο της DC.

Η Γκαλ Γκαντόν μια μέρα πριν την ανακοίνωση αυτή είχε ανεβάσει στο twitter μια δήλωση που ευχαριστούσε τους φανς της για την υποστήριξη στον ρόλο της Wonder Woman. Στην αρχή πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάλαβαν ακριβώς τι συνέβαινε, αλλά τώρα όλα τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά όσοι χάρηκαν για την επιστροφή του Χένρι Κάβιλ ως Superman ας αρχίσουν να κρατούν μικρό καλάθι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταινία «Man of Steel 2» έχει μάλλον ακυρωθεί και αυτή, με το cameo του Κάβιλ στο επερχόμενο «The Flash» να φαίνεται πως έχει κοπεί. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας του «Black Adam» στο παγκόσμιο box office το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει πως μάλλον ούτε το «Black Adam 2» δεν φαίνεται να παίρνει πράσινο φως.

Και τα νέα δεν σταματούν εκεί… Το THR επισημαίνει ακόμη και φήμες που υποδηλώνουν ότι ο Τζέισον Μομόα δεν θα επέστρεφε ως Aquaman μετά το «Aquaman And The Lost Kingdom» με τον ίδιο να επιστρέφει ως τον αντιήρωα Lobo σε μια δική του ταινία. Αυτή η πιθανή επανεκκίνηση του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC φαίνεται πως ακυρώνει συθέμελα το σύμπαν που ξεκίνησε ο Ζακ Σνάιντερ με το «Man of Steel». Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες έχουν γυρίσει cameo για το «The Flash», το οποίο φαίνεται πως θα έκανε reboot το DCEU, αλλά πηγές λένε ότι το στούντιο σκέφτεται να τα κόψει όλα αυτά.

Πάντως υπάρχουν τέσσερις ακόμα ταινίες οι οποίες αναμένονται για μέσα στο 2023, το «Shazam! Fury of the Gods» (17 Μαρτίου), «The Flash» (Ιούλιος), «Blue Beetle» (18 Αυγούστου) και «Aquaman And The Lost Kingdom» (Δεκέμβριος). Τώρα όλοι περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε το καινούργιο πλάνο των Γκαν και Σάφραν για τη DC και για το πόσα τελικά κεφάλια κόπηκαν από αυτό.

Πηγή: flix.gr