Σινεμά στο Jazzét Café

“WOODSTOCK: A SNAPSHOT IN TIME” / Documentary  

LEFTERIS CHRISTOFIS “HIDDEN WORDS”  /  Video Art 

Σινεμά στο Jazzét Café

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: NANCY COHEN - ΣΥΝΠΑΡΑΓΩΓΗ: CHARLES LANE

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: CHARLES LANE
    ΙΔΕΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
To Jazzét Café την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, στις 9 το βράδυ θα παρουσιάσει  και θα προβάλλει μια νέα κινηματογραφική ταινία για το Woodstock, την αγάπη και τη δύναμη του “λουλουδιού”! Το «Woodstock: A Snapshot in Time» είναι μέρος ενός τρίπτυχου όπου θα ακολουθήσουν τα “Deep in the Deal” και “Something About John”. 
 
Μόλις κέρδισε την καλύτερη σκηνοθεσία σε ντοκιμαντέρ στο Newark International Film Festival, καθώς επίσης και πολλές διακρίσεις και βραβεία όπως τα Cult Movies International Films Festival, Red Moon International Film Festival, Multi Dimension Independent Film Festival, Kiez Berlin Film Festival  Movie Play International Film Festival κ.α. 
 
Επίσης σε πρώτη παρουσίαση το μουσικό video art Lefteris Christofis  “Hidden Words”, βασισμένη σε μία ιδέα, σύλληψη  και μουσική σύνθεση του Λευτέρη Χριστοφή σε σκηνοθεσία του Charles Lane και χορογραφία της Anna Lane. 
 
Το βράδυ της παρουσίασης στο Jazzét Café θα παρευρίσκονται οι Charles Lane, Λευτέρης Χριστοφής και σε ζωντανή σύνδεση η Nancy Cohen Koa από την Νέα Υόρκη. 
 
Μία ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική βραδιά για τους λάτρεις του κινηματογράφου, της μουσικής και κάθε μορφής δημιουργικής τέχνης. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ: MUSIC CENTER ATHENS– ARTEGA - HAPPYAD ADVERTISING