Creed III: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του τρίτου μέρους του Creed

Creed III: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας (vid)

O Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφει ως Αντόνις Κριντ στο «Creed III» και αυτή την φορά κουβαλά όλο το βάρος της ταινίας στους ώμους του. Κι αυτό γιατί όχι μόνο θα πρωταγωνιστεί και έχει αναλάβει την παραγωγή, αλλά αυτή η ταινία σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του. Και αν λάβουμε υπ’ όψιν το τρέιλερ που κυκλοφόρησε τότε σίγουρα μιλάμε για μια αρκετά δυνατή αρχή.

Στο τρίτο μέρος του «Creed», η ζωή έχει προχωρήσει και όλοι είναι μεγαλύτεροι, συμπεριλαμβανομένου του παιδιού του Αντόνις και της Μπιάνκα. Επιπλέον, το «Creed III» συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το «Creed II», με το τέλος της ιστορίας του Ρόκι Μπαλμπόα και τη συμμετοχή του Σιβλέστερ Σταλόνε ο οποίος άφησε το «Creed» να απογειωθεί ως το δικό του ανεξάρτητο franchise.

Στην ταινία πέρα από τον Τζόρνταν πρωταγωνιστεί κι ο Τζόναθαν Μέιτζορς ο οποίος παίζει τον ρόλο ενός παιδικού φίλου του Αντόνις, κι όχι τον γιο του Κλάμπερ Λανγκ (του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Mr. T στο «Rocky 3») όπως αρχικά πίστευαν μερικοί, ο οποίος μόλις βγήκε από την φυλακή και φαίνεται πως ρίχνει το φταίξιμο στον Αντόνις για ό,τι συνέβη.

Μαζί του πρωταγωνιστούν επίσης και οι Τέσα Τόμσον, Φιλίσια Ρασάντ, Γουντ Χάρι, Σελένις Λέιβα, Φλόριαν Μοντενού, Κανέλο Αλβαρεζ, με τον Ράιαν Κούγκλερ αυτή την φορά να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού.

Το «Creed III» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2023.

Πηγή: flix.gr