«Bones and All»: Το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο (vid)

Το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο, «Bones and All»

«Bones and All»: Το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο (vid)

Η ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones and All» έκανε την πρεμιέρα της στις αρχές του μήνα στο Φεστιβάλ της Βενετίας φεύγοντας από εκεί με δυο βραβεία, ένα για την σκηνοθεσία του Γκουαντανίνο και με το βραβείο Νέο Ταλέντο για την ερμηνεία της Τέιλορ Ράσελ.

Και πριν συνεχίσει τις προβολές της και σε άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, η ταινία κυκλοφόρησε χτες το νέο της τρέιλερ.

Στην ταινία, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο young adult βιβλίο της Καμίλ ΝτεΑντζέλις, πρωταγωνιστεί η Τέιλορ Ράσελ στον ρόλο μιας ηρωίδας η οποία προσπαθεί να καταλάβει γιατί έχει την επιθυμία να... τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν. Ξεκινά λοιπόν ένα road trip μέσα στις ΗΠΑ με σκοπό ψάξει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ, αναζητώντας τη ρίζα του κακού. Τότε θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί έναν νεαρό τυχοδιώκτη, τον οποίο ερμηνεύει ο Τίμοθι Σαλαμέ, που κι εκείνος ψάχνει τον εαυτό του στους δρόμους μιας χαμένης Αμερικής.

Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο πιστός συνεργάτης του Γκουαντανίνο, Ντέιβιντ Κάσγκανιτς («Suspiria», «Α Βigger Splash») και πρωταγωνιστούν (εκτός από τον Τίμοθι Σαλαμέ και την Τέιλορ Ράσελ) και οι Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε και Κλόι Σεβινί.

Το «Bones and All» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Πηγή: flix.gr