Deadpool 3: Πώς εξηγείται η επανεμφάνιση του πεθαμένου Wolverine (vids)

Πώς εξηγείται η επανεμφάνιση του πεθαμένου Wolverine στο Deadpool 3

Deadpool 3: Πώς εξηγείται η επανεμφάνιση του πεθαμένου Wolverine (vids)

Πέρα από τους X-Men, οι φανς περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό το πότε ο Deadpool θα κάνει επιτέλους το πέρασμά του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Και μπορεί στο πρόσφατο Disney+ Day να μην έγινε καμία ανακοίνωση σχετικά με το πολυαναμενόμενο «Deadpool 3», του οποίου την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σον Λέβι, αλλά επιτέλους έχουμε κάποια καλά και ενδιαφέροντα νέα.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Ράιαν Ρέινολντς στο ίντερνετ ανακοίνωσε, με τον μοναδικό του τρόπο, πως η πρώτη ταινία του Deadpool στο MCU θα ήθελε να είναι μοναδική. Και γι’ αυτό τον λόγο πρότεινε στον Χιου Τζάκμαν να επιστρέψει ως Wolverine στη νέα ταινία και αυτός, φυσικά, δέχθηκε κάτω από τους ήχους του τραγουδιού της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Will Always Love You», με το you να ακούγεται πλέον ως Hugh.

Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι οι φανς που αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατό να επιστρέφει ο Wolverine o οποίος πέθανε στο τέλος του «Logan» και η απάντηση ήταν πολύ απλή. Σε ένα βίντεο που ανάρτησαν οι δυο τους αργότερα στο twitter είπαν πως «το “Logan” διαδραματίζεται το 2029. Οπότε στην χρονική περίοδο του “Deadpool 3” ο Wolverine είναι ακόμα ζωντανός».

Και πριν απαντήσουν σε άλλες ερωτήσεις για το MCU οι φωνές τους άρχισαν να πνίγονται κάτω από το τραγούδι του Τζορτζ Μάικλ «Wake Me Up Before You Go-Go». Πάντως, ακόμα και αν μπερδεύονταν οι χρονικοί περίοδοι του MCU με την επιστροφή του Wolverine, το μόνο πράγμα που νοιάζει όλους τους φανς είναι ότι ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον εμβληματικό αυτόν του ρόλο.

Το «Deadpool» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Επίσης, ο Τζον Κραζίνκσι επιβεβαίωσε την επιστροφή του ως Ρίτσαρντ Ριντ από τους «Fantastic Four» στην ταινία; Τι συμβαίνει;

Πηγή: flix.gr