Επίσημο: Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3! (Βίντεο)

Αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Επίσημο: Ο Hugh Jackman επιστρέφει ως Wolverine στο Deadpool 3! (Βίντεο)

Ναι, διαβάσατε καλά και όχι, δεν είναι φάρσα. Ο Hugh Jackman και επίσημα θα επιστρέψει για να παίξει μια τελευταία φορά τον εμβληματικό του ρόλο ως τον λατρεμένο μεταλλαγμένο X-Men, τον Wolverine. Αναλυτικότερα, ο Jackman θα βγάλει ξανά «τα νύχια του» για τις ανάγκες του Deadpool 3.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ryan Reynolds στο Twitter, ο οποίος μοιράστηκε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο για να ανακοινώσει την ημερομηνία της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου sequel. Όπως εξηγεί ο λατρεμένος ηθοποιός, χρειαζόταν κάτι μεγάλο για την πρώτη ταινία της σειράς στο πλαίσιο του MCU και έτσι -μιας και δε μπορούσαν να σκεφτούν τίποτα καλύτερο, όπως λέει χαρακτηριστικά- αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Hugh Jackman να επιστρέψει.

Ο Jackman, περνώντας χαλαρός πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο Reynolds, σα να μη συνέβη τίποτα το σημαντικό, επιβεβαίωσε τη μεγάλη επιστροφή του. Το εν λόγω ‘κάφρικο’ βίντεο της ανακοίνωσης ακολουθεί παρακάτω.

Και επίσημα, λοιπόν, το Deadpool 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024, με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ως Deadpool και Wolverine αντίστοιχα.

Για την ιστορία, το LOGAN, η τρίτη solo ταινία του Wolverine που έκανε πρεμιέρα το 2017, ήταν -με τα μέχρι τώρα δεδομένα- η τελευταία φορά που είδαμε τον Jackman στο ρόλο του James "Logan" Howlett / Wolverine. Τότε, η ερμηνεία του είχε αποθεωθεί από τους κριτικούς, με την ταινία γενικότερα να θεωρείται μία από τις καλύτερες όλων των εποχών όσον αφορά την superhero κατηγορία.

Πηγή: unboxholics.com