«Gran Turismo»: Έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού video game!

Τέρμα τα γκάζια! Έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του video game «Gran Turismo»

«Gran Turismo»: Έρχεται η κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού video game!

Αν ένα video game προσπάθησε να προσομοιώσει την αίσθηση της πραγματικής οδήγησης στις κονσόλες, σε συνδυασμό με την αδρεναλίνη των αγώνων ταχύτητας, αυτό δεν ήταν άλλο από το «Gran Turismo» της Polyphony Digital για το PlayStation. Το «The real driving simulator», είναι μια θρυλική σειρά video games η οποία έχει φτάσει αισίως ως και το 7, και έχει λατρευτεί από τους games λάτρεις της ταχύτητας, κυρίως για την πληθώρα αυτοκινήτων που μπορούν να οδηγήσουν αλλά και το πόσο αληθοφανή δείχνουν αυτά, όχι μόνο ως προς τον τρόπο που φαίνονται, αλλά και το πως χειρίζονται και ακούγονται.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από το Χόλιγουντ και έτσι, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το «Gran Turismo» ετοιμάζεται να γίνει ταινία και μάλιστα ήδη γνωρίζουμε τον σκηνοθέτη και τον πρωταγωνιστή της. Ο Νιλ Μπλόμκαμπ θα αναλάβει την σκηνοθεσία και ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ («Stranger Things», «Black Widow») θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν αναρωτιέστε πως ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορεί να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, οι σεναριογράφοι στο Χόλιγουντ έχουν βρει την λύση. Στην ταινία ο Χάρμπουρ θα υποδυθεί έναν συνταξιοδοτημένο οδηγό αγώνων ταχύτητας ο οποίο θα βοηθήσει ένα παιδί, το οποίο είναι παρά πολύ καλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να γίνει επαγγελματίας οδηγός.

Η ταινία θα είναι σε παραγωγή της Sony και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα μιας το και «Gran Turismo» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες σε λιγότερο από έναν χρόνο, στις 11 Αυγούστου 2023. Αυτό θα πει τέρμα τα γκάζια…

Πηγή: flix.gr