«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Το πρώτο trailer της ταινίας με φόντο την Ελλάδα! (vid)

Η ταινία του Ράιαν Τζόνσον, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

«Glass Onion: A Knives Out Mystery»: Το πρώτο trailer της ταινίας με φόντο την Ελλάδα! (vid)

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μπενουά Μπλανκ στην ταινία του Ράιαν Τζόνσον «Glass Onion: A Knives Out Mystery», ο οποίος αναδεικνύεται ως άξιος διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό, είναι ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Η ταινία αναμένεται να κάνει τη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο και στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Μετά από μήνες αναμονής έχουμε επιτέλους το πρώτο τρέιλερ της ταινίας στο οποίο βλέπουμε τον Μπενουά Μπλανκ να ετοιμάζεται να λύσει ένα ακόμα μυστήριο με φόντο την Ελλάδα, παρουσιάζοντάς μας ταυτόχρονα, με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο, και τους βασικούς της υπόπτους.

Η πλοκή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο από μόνη της αλλά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα από τον τίτλο της. Το «Glass Onion» ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψε ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους. Οι στίχοι του τραγουδιού περιλάμβαναν αναφορές από πολλά άλλα τραγούδια των Beatles, έτσι ώστε να μπέρδευε όσους αναζητούσαν κρυμμένα νοήματα στους στίχους τους.

Όσο αφορά το ensemble cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτον. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και ο Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χένγουικ.

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω.

Πηγή: flix.gr