Πότε θα έρθει το Thor: Love and Thunder στο ελληνικό Disney Plus;

Παρά το ότι τώρα παίζει μόνο στις αίθουσες, έχουμε μια εκτίμηση για την streaming κυκλοφορία του

Πότε θα έρθει το Thor: Love and Thunder στο ελληνικό Disney Plus;

Τώρα που το Disney+ έχει λανσαριστεί για τα καλά στην Ελλάδα, υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού για την υπηρεσία και τις κυκλοφορίες του. Μπορεί οι μεγάλες ταινίες της Marvel να παίζουν πάντοτε πρώτα στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως αρμόζει άλλωστε, ωστόσο η νέα πολιτική της Disney της θέλει να καταλήγουν στο Disney Plus.

Το παράθυρο όπου κυκλοφορούν οι ταινίες του MCU στο Disney+ είναι συνήθως μετά τις 45 ημέρες στις αίθουσες. Για παράδειγμα το Doctor Strange in the Multiverse of Madness έγινε διαθέσιμο 47 ημέρες μετά την πρεμιέρα του στην streaming υπηρεσία.

Πότε έρχεται το Thor: Love & Thunder στο Disney Plus;

Αν και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσουν οι Disney και Marvel την ημερομηνία διάθεσής του στο Disney+, μπορούμε να κάνουμε μια πρόχειρη εκτίμηση. Εφόσον ισχύει το παράθυρο των 45 ημερών, τότε το Thor: Love and Thunder θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει όμως ένας ακόμη παράγοντας που λέγεται "Disney+ Day" και είναι ένα σημαντικό event για την εταιρία, που θα περιλαμβάνει σχετικές ανακοινώσεις. Το Disney Plus Day 2022 πέφτει στις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε εικάζεται ότι εκείνη την ημέρα ίσως να μάθουμε ακριβώς πότε θα διατεθεί η ταινία του Taika Waititi ή ακόμη και να κυκλοφορήσει τότε.

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής:

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela.

Το Thor: Love and Thunder προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Πηγή: unboxholics.gr