Amsterdam: Έρχεται η ταινία που παίζει το μισό Χόλιγουντ

Οι Christian Bale, Margot Robbie και J.D. Washington μπλέκουν στην πιο απίθανη ιστορία, στην οποία συμμετέχουν και οι Robert De Niro και Rami Malek.

Amsterdam: Έρχεται η ταινία που παίζει το μισό Χόλιγουντ

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Amsterdam" της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, David O. Russell, που μας χάρισε τα "The Silver Linings Playbook" και "American Hustle".

Επειδή θα δείτε πως συμβαίνουν πολλά στο "Άμστερνταμ", να αρχίσουμε καλύτερα από το πραγματικά επικό, μεγατόνων, cast του που περιλαμβάνει τους τρεις βασικούς αστέρες, δηλαδή τους Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington, μαζί με τους -πάρτε ανάσα: Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola και Matthias Schoenaerts. '

Τρεις φίλοι, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος μπλέκονται σε μια απίθανη υπόθεση, όπου τα περισσότερα από τα γεγονότα της συνέβησαν πραγματικά -έτσι λέει το trailer- καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σοκαριστικής και μυστικής πλεκτάνης που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη ιστορία. Το Amsterdam θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2022.

πηγή: unboxholics