Η Ana De Armas μεταμορφώνεται σε Marilyn Monroe στο πρώτο trailer του "BLONDE"

Πρώτη κανονική ματιά με trailer και φωτογραφίες στο ημι-βιογραφικό φιλμ του Andrew Dominik - To νέο φιλμ για την Marilyn Monroe

Η Ana De Armas μεταμορφώνεται σε Marilyn Monroe στο πρώτο trailer του "BLONDE"

Το Netflix κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά στο "Blonde" την ημιβιογραφική ταινία του Andrew Dominic που μεταμορφώνει την Ana De Armas (No Time To Die) στη Marilyn Monroe, το πιο σαγηνευτικό σύμβολο των '60s με την πολυτάραχη ζωή. Εκτός από το trailer κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες, ενώ μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου φιλμ που σκανδάλισε μέχρι και το Netflix με την ηλικιακή του ταξινόμηση.

Και λέμε ημιβιογραφική καθώς ο σκηνοθέτης του "Assassination of Jesse James" βασίζει την ιστορία του στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, το οποίο μπλέκει ιστορικά γεγονότα με φανταστικά, για να πλάσει την άλλη πλευρά του μύθου της Μέριλιν Μονρόε.

Όπως αναφέρει η σύνοψη, το Blonde οραματίζεται με τολμηρό τρόπο την πολύπλοκη ζωή του σύμβολου που λεγόταν Marilyn Monroe, καθώς θολώνει τα όρια μεταξύ γεγονότων και μυθοπλασίας για να εξερευνήσει την ένταση μεταξύ της δημόσιας και της προσωπικής ζωής της.

Πηγή: unboxholics