Άμπερ Χερντ: Φήμες ότι «κόβεται» από το Aquaman 2

Φήμες θέλουν την Άμπερ Χερντ εκτός Aquaman 2 μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ 

Άμπερ Χερντ: Φήμες ότι «κόβεται» από το Aquaman 2

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ στις κατηγορίες του περί συκοφαντικής δυσφήμισης ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στην Χερντ και οι ένορκοι επίσης ήταν κατηγορηματικοί στην απόφασή τους.

Αυτό για πολλούς στο Χόλιγουντ ήταν μια εξέλιξη που θα έφερνε αλυσιδωτές αντιδράσεις στα projects που συμμετέχει τόσο ο Johnny Depp όσο και η Amber Heard. Τώρα μια νέα φήμη από τον insider της βιομηχανίας, KC Walsh, που έχει μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, αναφέρει ότι η Heard βρίσκεται πλέον εκτός του Aquaman 2.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλες οι σκηνές του Aquaman And the Lost Kingdom έχουν πλέον κοπεί ύστερα από μια απόφαση που πάρθηκε από τα ανώτερα κλιμάκια της Warner Bros. Πλέον λέγεται ότι θα μάθουμε στην ταινία πως η Mera πέθανε γεννώντας το παιδί του Aquaman (Jason Momoa) από την αρχή της ταινίας, αλλά είναι κάτι που μένει να φανεί και από τα screenings της μέσα στους επόμενους μήνες.

Φυσικά, πρόκειται ακόμη για φήμες και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, επομένως λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Πρόσφατα άλλωστε είχε μαθευτεί ότι ο ρόλος της έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο sequel σε σχέση με αυτόν που αρχικά προοριζόταν.

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Indya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023.

Πηγή: unboxholics.com