Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Ο Κέβιν Σπέισι, πέντε χρόνια μετά τις κατηγορίες για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων αγοριών, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πλατό 

Κέβιν Σπέισι: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή!

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων αγοριών με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου» με τον Κρίστοφερ Πλάμερ και να φύγει από την σειρά του Netflix «House of Cards» με αποτέλεσμα την Ρόμπιν Ράιτ να αναλάβει τα ηνία του πρωταγωνιστικού ρόλου.

Πέντε χρόνια, και κάποια περίεργα χριστουγεννιάτικα βίντεο μετά, όμως φαίνεται πως ήταν αρκετά για να κάνει το Χόλιγουντ να ξεχάσει και, στο τέλος για να συγχωρέσει. Μπορεί τελευταία φορά που είδαμε τον Σπέισι στη μεγάλη οθόνη να ήταν το 2018 στην ταινία «Billionaire’s Boys Club», μια ταινία η οποία είχε γυριστεί πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο και κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά, και να φημολογείται πως ετοιμάζεται να κάνει ένα μικρό πέρασμα και από την ταινία του Φράνκο Νέρο «The Man Who Drew God», πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος μετά από όλα αυτά θα είναι στην ταινία «1242 – Gateway to the West».

Η δραματική αυτή ταινία, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Σους και σε σενάριο των Αρον Χόρβαθ και Τζόαν Λέιν, ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Οκτώβριο στην Ουγγαρία και τη Μογγολία και μιλά για την ιστορία του Μπάτου Χαν, εγγονού του Τζένκινς Χαν, ο οποίος εξελέγη αρχιστράτηγος του δυτικού τμήματος της μογγολικής αυτοκρατορίας. Το 1242, ο Χαν έρχεται αντιμέτωπος με έναν βαθιά πνευματικό άνδρα (Σπέισι) και ένα κάστρο στην Ουγγαρία που σταματά την εισβολή του στην Ευρώπη και τελικά προκαλεί την πτώση του. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Ερικ Ρόμπερτς, Κριστόφ Λαμπέρ και Τέρενς Σταμπ.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως αν και ξεκίνησε η δικαστική διαδικασία, καμία από τις κατηγορίες εις βάρος του Σπέισι δεν επιβεβαιώθηκε και δεν καταδικάστηκε γι’ αυτές. Η ταινία πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: flix.gr