Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ξαναβάζει τη στολή του Batman

Ο Ματ Ριβς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Γκόθαμ Σίτυ, μιας και θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το sequel του φετινού «Batman»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ξαναβάζει τη στολή του Batman

Μπορεί ο ενθουσιασμός να μην έχει κοπάσει ακόμη για το «Batman» του Ματ Ριβς που κυκλοφόρησε φέτος στις αίθουσες, όμως αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα τον δημιουργό της ταινίας να βάλει μπρος το sequel της υπερηρωικής ταινίας.

Η Warner Bros. επιβεβαίωσε την επόμενη ταινία του ήρωα της DC στο CinemaCon και σε αυτό θα δούμε και πάλι τον Ρόμπερτ Πάτινσον να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο-νυχτερίδα.

Για την ώρα, δε γνωρίζουμε τι πρόκειται να δούμε στο νέο αυτό κινηματογραφικό κεφάλαιο στη Γκόθαμ Σίτυ.

Το κοινό πάντως υπήρξε ιδιαίτερα θερμό για το φετινό «Batman». Ενδεικτικά, έκανε το μεγαλύτερο opening στις αμερικανικές αίθουσες για το 2022, ενώ είναι η μόλις δεύτερη ταινία που ξεπερνά σε έσοδα τα 100 εκατομμύρια δολάρια (συγκεκριμένα, 134 εκατ.) σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο -η άλλη ταινία που είδε τριψήφιο νούμερο εσόδων στο box office με το που κυκλοφόρησε ήταν το «Spider-Man: No Way Home».

Μάλιστα, το «Batman» αποτελεί την πρώτη ταινία της Warner Bros. που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις αίθουσες μετά από την απόφαση της εταιρείας να κάνει διαθέσιμες όλες τις κυκλοφορίες της του 2021 ταυτόχρονα στις αίθουσες και το HBO Max.

Και το ελληνικό κοινό βέβαια δεν παρέλειψε να περάσει από τις αίθουσες για μια βόλτα στη Γκόθαμ Σίτυ, με την ταινία να παραμένει για αρκετές εβδομάδες στην κορυφή του εγχώριου box office.

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε και τη συνέχεια… επί της οθόνης.

Με πληροφορίες από το Variety και «Κ»