Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουΐλ Σμιθ στον Κρις Ροκ (vid)

Ο Γουΐλ Σμιθ χτύπησε τον Κρις Ροκ επειδή έκανε ένα αστείο για τη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια της απονομής των φετινών Όσκαρ.

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουΐλ Σμιθ στον Κρις Ροκ (vid)

Όλα συνέβησαν όταν ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουΐλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Συγκεκριμένα είπε «Τζάντα σ’αγαπώ, το ”G.I. Jane 2” σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Το αστείο όμως προκάλεσε την οργή του Γουΐλ Σμιθ ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε χαστούκι. Επιστρέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει «μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκίαση.

oskar-2022-to-chastoyki-toy-goyil-smith-ston-kris-rok-kai-i-dakrysmeni-syggnomi-vinteo0

Άπαντες στην αίθουσα «πάγωσαν» βλέποντας το περιστατικό ωστόσο ο Κρις Ροκ παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την απονομή.

Λίγο αργότερα ο Γουΐλ Σμιθ από τη σκηνή ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία του αμερικανικού κινηματογράφου», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.