«The Batman»: Κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει τον Joker (vid)

Δείτε κομμένη σκηνή από το «The Batman» που αποκαλύπτει τον Joker!

«The Batman»: Κομμένη σκηνή που αποκαλύπτει τον Joker (vid)

Η ταινία «The Batman» του Ματ Ριβς έχει αποδειχθεί πως είναι μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία για την Warner με τις συζητήσεις για ένα σίκουελ, αλλά και το ποιος θα είναι ο επόμενος κακός της ταινίας, να έχουν ήδη πάρει φωτιά. Ήδη γνωρίζουμε πως ο Ιρλανδός ηθοποιός Μπάρι Κέογκαν έπαιζε όντως τον Joker στο φινάλε της ταινίας, αλλά γρήγορα ο Ριβς έσπευσε να διασκεδάσει τις φήμες για την επιστροφή του στο σίκουελ, λέγοντας πως αυτό ήταν ένα απλό cameo και τίποτα παραπάνω.

Παρόλα αυτά, όμως, η Warner κυκλοφόρησε μια κομμένη σκηνή από την ταινία στην οποία δείχνει τον Batman να συναντά τον Joker στο Ίδρυμα του Αρκαμ, μια σκηνή η οποία θυμίζει κάτι από την «Σιωπή των Αμνών», όπου ένας κυνηγός πηγαίνει σε έναν τρελό για να τον βοηθήσει να πιάσει το θήραμά του. Στο συγκεκριμένο κλιπ μάλιστα ο Joker λέει στον Batman πως είναι κάτι «σαν την επέτειό μας», το οποίο αποκαλύπτει πως έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Batman τον έπιασε.

Μιλώντας λίγο καιρό πριν στο IGN ο Ριβς είπε για την συγκεκριμένη σκηνή πως «αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο λόγος που ο Joker είναι στην ταινία ήταν στην πραγματικότητα μια άλλη σκηνή που ήταν πολύ πιο πριν. Και επειδή η ταινία δεν είναι μια origin ιστορία για τον Batman, αλλά είναι πραγματικά μια origin ιστορία για τους χαρακτήρες του Rogue's Gallery. Και για μένα, νομίζω ότι [μέσα σε αυτή την ιδέα] ο Joker δεν είναι ακόμα ο Joker, αλλά έχουν ήδη αυτή τη σχέση. Η σκηνή που δεν ήταν στην ταινία, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια πολύ ωραία σκηνή που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, δείχνει τον Batman να είναι τόσο εκνευρισμένος επειδή ο Riddler του γράφει, και σκέφτεται "λοιπόν, γιατί μου γράφει αυτός ο τύπος;" Και πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργήσει το προφίλ αυτού του δολοφόνου. Πηγαίνει να δει έναν άλλο δολοφόνο με τον οποίο έχει ξεκάθαρα εμπειρία αυτά τα δύο πρώτα χρόνια. Και αυτός ο δολοφόνος σε αυτήν την ιστορία δεν είναι ακόμα ο χαρακτήρας που γνωρίζουμε. Άρα όλοι είναι στα αρχικά τους στάδια. Έτσι, στα κόμικς, αυτοί οι χαρακτήρες συχνά φτιάχνουν τα alter ego τους ως απάντηση στο γεγονός ότι υπάρχει ένας Batman εκεί έξω. Και έτσι εδώ, έχουμε έναν Joker που δεν είναι ακόμα ο Joker».

Μπορείτε να δείτε την συγκεκριμένη σκηνή παρακάτω.

Πηγή: flix.gr