Το HBO ετοιμάζει 4η σεζόν για το True Detective

Ποια θα είναι η νέα σεζόν της πολυαγαπημένης εγκληματολογικής σειράς, η οποία θα φέρει το όνομα Night Country. 

Το HBO ετοιμάζει 4η σεζόν για το True Detective

Στα μέσα του Φεβρουαρίου το HBO είχε δηλώσει ανοιχτά πως «υπάρχει κάτι στον ορίζοντα του True Detective». Τελικά, αυτό το κάτι, η 4η σεζόν δηλαδή, φαίνεται πως βρίσκεται πιο κοντά απ’ ποτέ, αφού το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ξεκινήσει την ανάπτυξή της, σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ του «The Hollywood Reporter».

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το μέσο μεταφέρει πως το HBO έχει επιστρατεύσει την Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid, Secondary Effects) για να γράψει το σενάριο του νέου κύκλου, ο οποίος μάλλον θα έχει υπότιτλο True Detective: Night Country. Συγχρόνως, ο Barry Jenkins (If Beale Street Could Talk, Moonlight) αναμένεται να αναλάβει τα χρέη του εκτελεστικού παραγωγού. Αν πράγματι η 4η σεζόν προχωρήσει όπως τη σχεδιάζει αυτή τη στιγμή το HBO, λοιπόν, η Lopez θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο, συνεχίζοντας μετά ως παραγωγός.

Μάλιστα, οι αστέρες της πρώτης σεζόν, Matthew McConaughey και Woody Harrelson, αναμένεται να επιστρέψουν ξανά ως εκτελεστικοί παραγωγοί, όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή για όλες της σεζόν του σόου μέχρι σήμερα. Από την άλλη, ο αρχικός δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, πιθανότατα δε θα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο, παρόλο που αναμένεται να δούμε το όνομά του στα credits ως εκτελεστικός παραγωγός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «THR», ο Pizzolatto συναντήθηκε με τα στελέχη του HBO τον Ιανουάριο του 2020, με όλες τις πλευρές να συμφωνούν πως ήταν καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Το δίκτυο έχει τα δικαιώματα του True Detective και μετά την αποχώρησή του, αποφάσισε να εξερευνήσει μια διαφορετική προοπτική, βρίσκοντας ένα νέο παραγωγό και έναν νέο σεναριογράφο.

πηγή:in.gr