Batman: Έρχεται σειρά-τρόμου για το Arkham Asylum!

Μετά την ταινία, αναμένεται και σειρά αναφορικά με το πασίγνωστο άσυλο του Gotham. 

Batman: Έρχεται σειρά-τρόμου για το Arkham Asylum!

Η νέα ταινία του Batman προβάλλεται ήδη στις αίθουσες και ο σκηνοθέτης Matt Reeves αποκάλυψε ότι η spin off σειρά που ετοιμαζόταν για το αστυνομικό τμήμα Gotham, άλλαξε στην πορεία και πλέον θα αφορά το Arkham Asylum.

«Η σειρά για το αστυνομικό τμήμα του Gotham εξελίχθηκε σε κάτι άλλο. Τώρα εξερευνούμε περισσότερο τον τομέα του Arkham και πως σχετίζεται με τον κόσμο της ταινίας μας, με κάποιους από τους χαρακτήρες και την αρχική τους ιστορία. Είναι σαν μία ταινία τρόμου ή ένα στοιχειωμένο σπίτι» δήλωσε ο Matt Reeves.

«Όπως κάναμε το Gotham να μοιάζει με χαρακτήρα στην ταινία, έτσι θέλουμε και το Arkham να μοιάζει με χαρακτήρα, με έναν τρόπο που το περιβάλλον και ο τρόπος που συναντάμε τους πρωταγωνιστές να μοιάζει ξεχωριστός. Έτσι, όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο Gotham αρχίσαμε να νιώθουμε ότι έπρεπε τελικά να εστιάσουμε περισσότερο στο Arkham και αυτό κάναμε» κατέληξε.

Η σειρά για το Arkham που προορίζεται για το HBO Max δεν είναι είναι η μοναδική που προέρχεται από τη νέα ταινία, αφού στα σκαριά είναι ήδη ένα ακόμα spinoff για τον Πιγκουίνο, με τον Κόλιν Φάρελ να πρωταγωνιστεί.

πηγή:roxx.gr