«Γιώτα Τελεία Ωμέγα»: Η νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου έχει τρέιλερ (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Αλέξη Αλεξίου, «Γιώτα Τελεία Ωμέγα»

«Γιώτα Τελεία Ωμέγα»: Η νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου έχει τρέιλερ (vid)

Η νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου («Ιστορία 52», «Τετάρτη 04:45»), είναι έτοιμη, λέγεται «Γιώτα Τελεία Ωμέγα», είναι ένα μικρού μήκους «ντοκιμαντέρ επιστημονικής φαντασίας» και θα κάνει την πρεμιέρα της στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Γυρισμένο σε φιλμ 8 χιλιοστών, η Ι.Ω είναι το οπτικό ημερολόγιο μιας κοπέλας που ζει στο κοντινό μέλλον και δουλεύει στην πολεμική αεροπορία. Καθώς περιμένει να διακτινιστεί σε έναν μακρινό πλανήτη, μέσα από τα θραύσματα των αναμνήσεων και των σκέψεών της, συνομιλεί με το δικό μας παρόν, σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει τις αισθήσεις της και τη μνήμη των πραγμάτων που αξίζει να διασωθούν.

Η αφίσα (του Γιώργου Τασιούλα) έμεινε «ανολοκλήρωτη», σαν ένα work in progress, αποτυπώνοντας με τον πιο εύστοχο τρόπο το φευγαλέο αποτύπωμα των αισθήσεων και αναμνήσεων που διαπερνούν την ηρωίδα της ταινίας, την Ι.Ω.

Η «Γιώτα Τελεία Ωμέγα» θα κάνει διεθνή πρεμιέρα τον Απρίλιο στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ του Μπουσάν στη Νότια Κορέα. Πιο πριν θα προβληθεί στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το Σάββατο, 12 Μαρτίου, στις 21.30, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

Πηγή: flix.gr