«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ (vid)

Το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο ρόλο του Doctor Strange μόλις κυκλοφόρησε και θέτει πολύ ψηλά τον πήχη.

«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ (vid)

Η ύπαρξη της ταινίας δεν είναι καθόλου άγνωστη, το αντίθετο μάλιστα. Η Marvel Studios φρόντισε το περασμένο καλοκαίρι να κυκλοφορήσει τους τίτλους για όλες της ταινίες του Phase 4, με μία από αυτές να αποτελεί και η δεύτερη κατά σειρά «περιπέτεια» του Doctor Strange, ο οποίος αυτή τη φορά μπαίνει στα βαθιά, καθώς μπλέκει με κάτι (multiverse) για το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν… ελάχιστα.

Η Marvel φρόντισε να μας δώσει μία πρώτη γεύση, όταν έθεσε το ανεπίσημο τρέιλερ, ως after credit σκηνή στο «Spiderman No Way Home», προκαλώντας παροξυσμό στις αίθουσες των κινηματογράφων ανά την υφήλιο. Ουσιαστικά, η υπόθεση της ταινίας φυσικά συνδέετε με τη ταινία του αγαπημένου μας «αραχνοήρωα», καθώς η βασική πλοκή της αποτελεί επακόλουθο των όσων έλαβαν χώρα στη τρίτη ταινία του Τομ Χόλαντ.

Πλέον, όμως, η Marvel δεν θέλησε να μας κρατήσει σε περαιτέρω αγωνία, με το επίσημο τρέιλερ της ταινίας να κάνει «πρεμιέρα» στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl, προκαλώντας… κύμα αντιδράσεων στα social media! Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» είναι σε σκηνοθεσία Σαμ Ρέιμι και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Μαϊού του 2022.