Ambulance: Το νέο φιλμ του Michael Bay υπόσχεται περιπέτεια και μυστήριο

Τον Απρίλιο έρχεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Michael Bay με τίτλο «Ambulance» - Ένα φιλμ που υπόσχεται περιπέτεια και μυστήριο. 

Ambulance: Το νέο φιλμ του Michael Bay υπόσχεται περιπέτεια και μυστήριο

Έρχεται τον Απρίλιο η ταινία Ambulance. Υπόσχεται μια περιπέτεια με μπόλικο μυστήριο, αφού μια ληστεία θα μετατραπεί σε φυγή όταν δύο κλέφτες θα κλέψουν ένα ασθενοφόρο για να φύγουν μακριά.

Ο Michael Bay βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II και Eiza Gonzalez. Το επερχόμενο ‘Ambulance’ είναι βασισμένο στη Δανέζικη ταινία με τίτλο ‘ Ambulecen’, η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Laurtis Munch- Petersen.

Προσαρμοσμένο από τον Chris Fedak( Prodigal Son), στο ‘Ambulance’ πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός Yahya Abdul-Mateen II ( Watchmen), ως ‘Will Sharp’, ένας βετεράνος αξιωματικός του πολέμου του Αφγανιστάν, ο οποίος πάνω στην απελπισία του να βρει λεφτά για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα της συζύγου του, παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ζητήσει από τον αδερφό του ‘ Danny’, τον οποίο ενσαρκώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Jake Gyllenhaal(Nightcrawler), να τον βοηθήσει.

Σε αντάλλαγμα, ο Danny ο οποίος πάντα έβγαζε χρήματα από την παρανομία, κάνει στον Will μια επικίνδυνη πρόταση: Να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την πιο φιλόδοξη ληστεία τράπεζας στην ιστορία του Los Angeles. Αποφασισμένος να σώσει τη γυναίκα του ο Will δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί.

Σε συνέντευξη του στο USA Today o Gyllenhaal δήλωσε πως τα γυρίσματα των σκηνών δράσης σε μικρούς στενούς χώρους τον έκαναν να αποκτήσει μεγάλο σεβασμό για αυτούς που βρίσκονται στο μπροστινό μέτωπο της πανδημίας. “Σε πολλές σκηνές στην ταινία βρίσκομαι σε ένα ασθενοφόρο και έτσι δεν υπάρχει πολύς χώρος” είπε ο ηθοποιός. Υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες απλώς με έχουν πετάξει μέσα σε ένα ασθενοφόρο, κάτι το οποίο μου έδωσε μεγάλο σεβασμό για τους υγειονομικούς, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές αιχμηρές γωνίες σε ένα ασθενοφόρο τις οποίες δεν σκέφτεται κανείς, όταν το οδηγεί τόσο γρήγορα.”